Přejít na obsah

Plasti Dip - přípravek k pogumován

coffin

Doporučené příspěvky

Určitě jste o něm už všichni slyšeli.

Snažím se ho někde sehnat na Olomoucku ale nějak se mě nedaří.

Není problém si ho objednat po netu ale už tak je to drahé jak prase tak dávat další prachy za poštovné se mě nechce.

Takže otázka zní - Kde ho na Olomoucku seženu v kamenném obchodě ?

Druhý odkaz se nechce ukázat jako náhled takže musíte kliknout na odkaz- text.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo je to ochrana.

Je to tekutá guma která se dá kdykoliv odstranit.

Dá se použít prakticky na každej materiál.

Na youtube je toho mraky.

Já bych to chtěl použít na nějaký věci do interiéru a taky na notebook :)

Cena je brutální ale co by jsme do pro naše autíčka neudělaly :kol-47:

Editováno: , autor: coffin
Odkaz ke komentáři

Původně to je určeno jako ochrana proti vlhkosti a antivibrační zálivka pro elektroniku - například modeláři s tím utěsňují elektroniku do lodních modelů prostým ponořením celé destičky do "lázně" a necháním uschnout. Největší rozdíl proti obdobně používaným zalévacím hmotám a lakům je v tom, že PlastiDip lze následně v případě potřeby oloupat bez poškození podkladu.

Výrobce je firma Plast Dip International - Minnesota, USA, do Evropy to dovážel nejdřív velkošmelinář Conrad, v současné době by tento přípravek měl být dostupný i v prodejně firmy FK technics v Praze a v Sobotce u Jičína - cena plechovky s obsahem 200g by měla být podle únorového čísla časopisu AR-PE (z něj mám tu informaci o prodeji v ČR) 459,- Kč, sprej o obsahu 400ml má stát 529,- Kč, Další detaily by měly být k nalezení na stránce http://shop.fkt.cz/

Editováno: , autor: Ekkar_z_Bastlírny
Odkaz ke komentáři

Asi nikde, FK-technik je výhradní zastoupení Konráda pro ČR a krámy jinde než v Práglu a Sobotce (pod Humprechtem v Českým Ráji) nemá. Poštou se asi budou cukat, že to je chemikálie a tudíž že to poslat nejde.

Tudíž budeš asi muset nastartovat svoje "splašený kamna" a kousek se cournout po I/35 - máš to do Sobotky z Holomóca skoro přesně 200 kilásků, když "kamnům" slápneš na přasky, za dvě hoďky jseš tam... :D :D :D

Odkaz ke komentáři

• o 7 měsíců později...

hehehee, musel som sa zasmiat :) ste sa troska inspirovali http://plasti-shop.sk ?

nedalo mi reagovat, totizto od plasti-shop som si kupil prvy sprej (zatial jediny) a teraz som nahodou opat googlil nieco ohladom plasti dipu a ked som si otvoril tu vasu, tak mi to nieco silne pripominalo :D ... registroval som sa len kvoli tejto poznamke, ako som uz spomenul lebo mi to ozaj nedalo :)

ps: ak je to nejaka "pobocka" ci ina spolupraca tak sa ospravedlnujem za offtopic

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

hehehee, musel som sa zasmiat :) ste sa troska inspirovali http://plasti-shop.sk ?

nedalo mi reagovat, totizto od plasti-shop som si kupil prvy sprej (zatial jediny) a teraz som nahodou opat googlil nieco ohladom plasti dipu a ked som si otvoril tu vasu, tak mi to nieco silne pripominalo :D ... registroval som sa len kvoli tejto poznamke, ako som uz spomenul lebo mi to ozaj nedalo :)

ps: ak je to nejaka "pobocka" ci ina spolupraca tak sa ospravedlnujem za offtopic

Jo jo. Pobočka :kol-27: . Ale výrobce z USA :kol-41: www.totaldip.cz Editováno: , autor: cezarepromo
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...