Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 (editace) Ahoj všem. Mamce se po asi 10 letech rozsypává Megane takže chce novej auťák. Když jsem tak přemejšlel nad tím, že asi 300 koní v Sti nerozdejchá, tak jsem se začal koukat po menších autech tzv. pro ženské. Ale ejhle. Vůbec nemám páru co pro ní vybrat. Hodně přemýšlím nad koncernovými vozy protože je mám zafixované jako držáky (ach ta propaganda )+ německá kvalita. Nejdříve jsem chtěl pro ni Citigo. Ne pro ni je to ,,tfuj" auto. Když nad tím tak přemejšlím tak má pravdu (za ty peníze). Ale stačilo by jí to. Další je Seat Ibiza v bílé barvě (zamiloval jsem si ji). Při včerejší návštěvě salonu mi ale bylo řečeno, že bude facelift součané Ibizy. Když koukám na fotky v katalogu tak necítím kouzlo z té malé potvůrky. Proto jsem popošel s mamkou o pár metrů dál a to jsem asi neměl dělat. Spatřila Cross Polo. Okamžitě se nás ujal chlapík v lesklé košili se setřihem ala mr.T (zaměstnanec Porsche ČB ). Musím uznat že ví jak zákazníky ukecat ke smlouvě, stačí pár slovíček navíc a mají je skoro v hrsti. Mamka je z Crosspola nadšená, ale já ne. Vzhled ala Scout na 17 s předním náhonem to znamená asi kolem 80tis kč navíc oproti normál Polu. Chlapík nám vyjel cenu a dal docela dobrou slevu. Ale o to mi nejde. Chci znát váš názor, jaké auto by jste doporučili ženské co jezdí sama krátké trasy a vhodnou motorizaci k tomu. Já byl dlouho očarován 1.2 TSI ale po tom co jsem tu četl se ho bojím jako čert kříže. Maximání cenovka o které se můžem bavit je do 350 tis. díky za komenty a případnou pomoc Editováno: 8. Březen 2012, autor: Šulin Hrozný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 No tak kluci nese.te na me. potrebuju pichnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Co si představit pod pojmem krátké trasy? Jestli tak něco do 10 km,tak 1.2 TSI jedině s výhřevem sedadel. V zimě totiž netopí a netopí. To bych raději šel do 1.4 16V 63 kW,jestli ho ovšem do toho CrossPola montují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Hej pawouku díky za vyjádření chlape....trasa asi kolem 3 km do práce 3km domu....pak nějaký cesty za babičkou 20-40 km. Z TSI mam teď strach co jsem tu četl. 1.4 se tam dává ale absolutně ji neznám. určite chci pro ni klimu + ty sedačky na zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 klima se ti na tech trech kilometrech ani neohreje, sedacky jsou na tohle lepsi, ale ani ty asi nebudou mit moc sance na tu cestu z prace a do prace jinak ta 1.2 TSI by na takhle kratke trase podle me trpela a sel bych taky spis do neceho bez turba - treba jak psal Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Tak za 3 km se voda u TSI v zimě neohřeje snad ani na 50 °C... Spolehlivost TSI - hm,těžko říct,turba i rozvody jsou tam již inovované,tak by to snad už mohlo konečně něco vydržet. Ale to ti nikdo na 100% nemůže potvrdit. No abych pravdu řekl,tak ta 1.4 mě osobně přijde oproti 1.2 TSI taková neslaná,nemastná... Chce to určitě vyzkoušet naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Hoši je to pro mamku která 10 let jezdila v meganu combi 1.4 16v takže to neni Stig . Měl jsem možnost v s tou 1400 jet a možná že je až moc hlasitá na nové auto. jinak poraďte mi nějaké odekvátní protivníky proti tomu polu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 a cross polo ji oslovilo hlavne designem, nebo proc? co treba nejaky hyundai? Ty jsou taky celkem spolehlive podle meho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 prave ty plasty okolo ji vzali....hyundai? ne. to pro ni nechci design nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 (editace) Nebo Kia RIO? Tam může mít i vyhřívaný volant. Editováno: 8. Březen 2012, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 a díly určitě dražší budou ne? nevím o teto značce mi nebylo moc prezentovano. Ibiza se mi zamlouvala ale ted bude ten facelift a z toho nejsem moc odvázaný. Mamka škodu nechce. To cross by nebylo za ty prachy špatné ovšem kdyby mělo 4x4 takle je to předražená plechovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 S cenou dílů nemůžu sloužit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no takhle male 4x4 je snad jen Fiat Panda takze bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Pawouku ty bys KIU vzal? segry tchan mel takovy to suv. Jako nejel sem v tom ani jednou ale zdálo se mi že interiér a plechy nejsou moc kvalitně udělany.... ale to je možná tím že sem masírovanej vw politikou. Jinak 7 let zaruka urcite dobry marketingovy tah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 OZI: No 350 tis za to cross polo + klima a ty sedačky. ale problem je ten motor. Jestli vemu dnes jiz tedy novou 1.2 tsi nemusim se strachovat ze po 5000 odejde turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 me je to jasny, ale jako fakt me moc nenapada nejaky levnejsi ekvivalent, takze nevim ja bych se trochu bal toho turba u tak kratkych trati, ale treba uz je to fakt vychytane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Hele,já nevím. Svého času jsem i uvažoval o Ceed'u,nakonec to vyšlo jinak. V RIU jsem ještě neseděl. Ale líbí se mi určitě víc,než třeba Fabia II a to jak interiér,tak exteriér. Co to je nekvalitně uděláný interiér? Já mám OII a po 30 000 km to v interiéru různě drnčí/klepe/rachtá/vrže a to má plasty z toho v testech vychvalovaného měkčeného materiálu... jenže ono to rachtá někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 me taky neco drnci v interieru ale na dotek je to prijemny material. kdezto tam je to jak u oplu agila nebo renault kango. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Njn,když já ovšem po palubce většinou nešmátrám. Obávám se,že to je maximum,co ze mně může vypadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 8. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 neříkej že si nikdy nepoklepal a neřekl,, to je ale supr kvalitka " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nee,já to jenom oprašuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 A co třeba takový Suzuki Swift nebo SX4?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 kámoš koupil mamě už druhý Káčko a nestěžuje si...možná bych zkusil ještě Lupo pokud chce FauVé koncern... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šulin Hrozný Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Lupo se snad už neděla něco nového chce. Otázka je .... je Suzuki kvalitní auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 No bejvalka měla Swifta rok 2000 a za ty 2 roky co ho měla tak se jen měnil olej. Děda má Swift sedan už asi 9 nebo 10 let a za celou dobu měnil jen výfuk. A táta má Ignise rok 2005 a taky naprosto bez problému. Takže myslím že co se do spolehlivosti týče tak OK zpracováním to trochu zaostává za koncernem VW, ale třeba ten novej Swift nevypadá vůbec zle. A navíc myslim že Suzuki vlastní VW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.