Pedro T Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Zdravím všechny fanoušky Škodovek, rád bych Vás poprosil o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci zaměřené na společnost Škoda. Všem předem mockrát děkuji za vyplnění! Odkaz na dotazník: http://skoda-auto-analyza-spotrebit.vyplnto.cz/ Ještě jednou děkuji a přeji všem hezký den a ať Vám Škodovky slouží co nejlépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Co má společného moje vzdělání,počet členů v domácnosti a hrubej příjem domácnosti se Škodovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 no záminku, proč to hodit právě na toto fórum přeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 (editace) Co má společného moje vzdělání,počet členů v domácnosti a hrubej příjem domácnosti se Škodovkou? A proč ne. Prostě chce do statistiky dostat kdo si kupuje Škodovku a jakou a když, pak pro kolik čelů domácnosti a s jakým cca příjmem. Mně to přijde logické a taky jsem to vyplnil. Ty neremcej a vyplň mu to taky Editováno: 8. Březen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 protoze kdyz delas vyzkum tak pak potrebujes do vyhodnoceni nekterych faktoru, treba orientacni prijem, vzdelani, nebo tak... jinak taky jsem to vyplnil taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 (editace) Wojny: Ano ano ano už vyplňuju Prosím nebij mě edit: A jinak má tam chybku...Octavia není hatchback ale Liftback Editováno: 8. Březen 2012, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Takže doufám, že jsi tuto položku vynechal OK, bít Tě nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Nene dal jsem hatchback . I když mi to bylo trošku proti srsti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Takže jsi do dotazníku lhal? Jakou to má mít teď vypovídací hodnotu? Doufám, že další položky už po pravdě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Moc se stydím Ještě jsem byl v rozpacích u otázky číslo 23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 V jakém stavu jste pořizoval vůz? Chybí tam ještě za c) v nepojízdném stavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Tak jsem jej tedy taky vyplnil, aby se neřeklo, no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.