Publikováno Březen 8, 201213 r Zdravím všechny fanoušky Škodovek, rád bych Vás poprosil o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci zaměřené na společnost Škoda. Všem předem mockrát děkuji za vyplnění! Odkaz na dotazník: http://skoda-auto-analyza-spotrebit.vyplnto.cz/ Ještě jednou děkuji a přeji všem hezký den a ať Vám Škodovky slouží co nejlépe
Březen 8, 201213 r Co má společného moje vzdělání,počet členů v domácnosti a hrubej příjem domácnosti se Škodovkou?
Březen 8, 201213 r Co má společného moje vzdělání,počet členů v domácnosti a hrubej příjem domácnosti se Škodovkou? A proč ne. Prostě chce do statistiky dostat kdo si kupuje Škodovku a jakou a když, pak pro kolik čelů domácnosti a s jakým cca příjmem. Mně to přijde logické a taky jsem to vyplnil. Ty neremcej a vyplň mu to taky Upraveno Březen 8, 201213 r od Wojnar
Březen 8, 201213 r protoze kdyz delas vyzkum tak pak potrebujes do vyhodnoceni nekterych faktoru, treba orientacni prijem, vzdelani, nebo tak... jinak taky jsem to vyplnil taky...
Březen 8, 201213 r Wojny: Ano ano ano už vyplňuju Prosím nebij mě edit: A jinak má tam chybku...Octavia není hatchback ale Liftback Upraveno Březen 8, 201213 r od Ondrero
Březen 9, 201213 r Takže jsi do dotazníku lhal? Jakou to má mít teď vypovídací hodnotu? Doufám, že další položky už po pravdě!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.