Flat.. Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Zdravím všechny SuperBáky a ne jenom je. Zakoupil jsem nedávno Superba a začíná se mu párat spolujezdcova sedačka (viz. foto) Byl jsem se na to poptat u čalouníka a ten mi řekl, že mám sundat celé sedadlo a nechat mu ho tam, to se mi ale moc nechce a ani to neumím. Mám vyhřívaný sedačky v eletrice s airbagama a tuším že to asi nebude tak jednoduchý. Nevíte prosím jak zabránit dalšímu rozparování sedačky? Sedadlo se mi opravdu vyndávat nechce :-/ Díky moc všem za rady a postřehy. Tonda Editováno: 9. Březen 2012, autor: Flat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 9. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Foto Editováno: 9. Březen 2012, autor: Flat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Nic na tom není. Povolíš 4 šrouby co drží sedačku a odpojíš konektory. Sedačku necháš u čalouníka. Nebo druhá varianta nikoho na té sedačce nevoz a neřeš to. Já bych ji nechal u čalouníka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Tak tak pridavam se k Zralokovi a urcite bych to odvezl k calounikovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flat.. Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 jj, díky moc kluci…. kamarád mi sedadlo vyndá a půjde k čalouníkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JS65 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ahoj. Ted resim problem stim ze v mem supu mi bouchnul sedadlovej airbag...uz mam domluvenyho calounika pac sedadla mam komplet v elektrice a kožený ,jenom malej problem mam jak to elektricky posuvny sedadlo dat ven?? Manual je nic ale to elektricky taky jen povolim srouby posunu ho uplne dopredu a ven?? Diky za rady jeste sem se na to poradne nedival auto jezdi druhej den po oprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Podle mě je to stejné. Proč by dělali jinej systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.