Alan 11 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Mam Felicii 1,3MPI,r.v.1999 a neukazuje mi teplota vody.Vyměnil jsem čidlo,dal jsem novou (ze šrot´aku) přístrojovku.Kable,budík,i čidlo,vše je o.k.-je to změřené.Auto topí,malý i velký okruh je po jízdě zahřáty,ale na budíku se ručička ani nehne.Nevíte někdo co by s tím mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosek57 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Dobrý den.Dvakrát se mě to stalo na feliciích.A vždy to byl rozbitý termostat.Po nastartování se Vám bude hned ohřívat i hadice co vede vrchem do chladiče.Mnoho zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 jo teď v zimě by to tak mohlo být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Zdarec, přikláním se taky k termostatu. Buď je vadná vložka anebo pouzdro, tedy plast, pokud nemáš jednu z prvních Felicií, kde bylo pouzdro kovové. Vypadá to, že ten termostat obtéká. A vyzkoušíš to jednoduše. Zajeď s autem někam, kde nebudeš nikoho provokovat. Nastartuj a plynovým pedálem přidrž na otáčkách kolem cca 2000 ot./min. a nech to běžet při těchto otáčkách cca 15 min. a pokud teplota poleze na budíku nahoru, je vadný termostat. Pokud ne, bude chyba v čidle teploty anebo někde ve vedení. Čus-bus, Felicius! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.