navvi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Zdar chlapi,poslední dobou se mi parkrát stalo,že při sešlápnuté spojce a rozjezdu mi něco drobně zapíská v motoru..Jen někdy,pak třeba zase dva dny ne..Spojkový pedál chodí normálně,zabírá tak před půlkou,na spojkovém pedálu se žádné změny chodu,nebo tak něco neprojevily..Jedná se o Octavii I 1,6 , 55kW r.v.1999.Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Dělá to asi spojkové ložisko. Nejlépe při této příležitosti vyměnit i lamely a zkontrolovat ostatní věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 13. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Spojkové ložisko i tyčka je tam cca 8 měsíců..origo nové díly.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Kontroloval jsi výfuk? Netěsnosti, díry atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 13. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) Už mi taky takové rady dávali,ale to by to asi dělalo pořád.Zrovna včera to dělalo opět,vzal jsem auto na obchvat,protáhnul jsem to rychlostí 130 km/h a přestalo to..Když jsem zajel do karáže,trochu to bylo slyšet při běhu na volnoběh,ale to nebylo téměř neslyšitelný.. Editováno: 14. Březen 2012, autor: Wojnar Od toho je tady tlačítko "Editovat"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Možná ten problém nebude vůbec ve spojce. Třeba to dělá řemen u alternátoru. Zkoušel jsi ho prostříknout sprejem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 13. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 No řemen mně vubec nenapadnul,reaguje to na spojku,tak sem hned viděl problém někde tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Tak už mě napadají snad jen lamely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 jako opotřebovaný??no to mně napadlo taky,ale spojka zabírá před půlkou,kdyby byla lame v haizlu,pedál by zabíral uplně nahoře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Neřešit...Tedy řešit,ale když se to bude dále razantně stupňovat...Můžeš najet 200 tis km a nemusí to dál udělat nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 14. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Dneska sem byl mimo domov,najel sem cca 80 km a vše naprosto v cajku.Když sem zajel do garáže,opravdu tichonký pískání až vrzání trochu slyšet bylo,ale něvědět o tom,asi bych to ani nezaregistroval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Zdar, taky se mi stalo něco podobného ale u mě to byla načatá spojka, při sešlápnutí a plynulém rozjezdu si pískla jen na jedničce ale zabírala normálně, a když sem s ní přes výkend nejezdil tak se pár dní chovala uplně normálně a pak zase to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 17. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Čus a řešil si to hned,nebo si ji dojezdil?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No byl jsem v servisu a tam mi Kluk řek že když budu jezdit normálně tak prý cca 40000 km vydrží. Tak ji ještě mám protože nová kompletní spojka na 1.8T neni levná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 17. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No někdy to zlehonka popískává i na volnoběh,už sem stim tak 20 000 km najezdil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 možná to bude kladka rozvodového řemenu ale radši bych si udělal čas, zajel s tim do servisu ať se na to kouknou a řeknou co a jak. Necháš tam asi cca 200 - 300,- za prohlídku. Ale zase neměň věci za tisíce , žačal bych s těma '' korunovejma ,, položkama abys nevyměnil spojku a ten pískot by tam stejně byl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navvi Vloženo 17. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Minulej rok na jaře sem to začal řešit,mechanik mi řek,že je to spojkové ložisko,protože kdyz si to popískávalo na volnoběh a opřel sem zlehonka nohu o spojkový pedál a hned to prestalo,pustil sem ho a popískavalo to znova..Sundal levý přední kolo,vyndal podběh,za podběhem je v bloku převodovky kovový víčko s logem W,to se vyndá a za ním je palec se spojkovým ložiskem a tyčí,která odtahuje přítlačák...Dal nový ložisko,tyčku i víčko,díly byly kupované originál..Asi 8 měsíců se to vubec neozvalo,až teď minulej tejden..Od výměny sem najel asi 5 000km.Včera sem byl ve škodováckym servise,mluvil sem tam s jedním technikem.ten mi řikal,že u těhlech převodovek to může dělat prach ze spojky,kolem spojky je prý ještě nějaký plech,který tam lehce občas může škrtat,nevim no..Zatim to prej asi nechat a kdyby se to zhoršovalo,vyndat převodovku a všechno to zkouknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 jo to je dost možný protože ten prach se vypaluje a pak to píská , zatim bych to nechal a počkal jak celá situace dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Svačinář: Ten obrázek co máš v Avataru je tvoje fotka? Taky přemýšlím nad tímhle řešením... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 ee ta fotka je stažená z internetu ale taky si dělám zálusk na tohle sání kdyžtak ho mají tady http://www.forcedracing.cz/kit-sani-kn-typhoon-skoda-octavia-octavia-rs-18l-l4-f-i-150-180bhp-00-04-modry/d-72100/ sice je to trochu pálka ale stojí to za to. Když to necháš seříďit na řídící jednotce tak by si měl dostat cca 10 koní navíc což je slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No já to chci mít společně s jiným výfukem(bez katu a střed tlumiče) plus velký cooler před chladič... Mě se líbí jak to vede dolů do nárazníku...To by pak stačilo jen udělat díry do krytky a čerstvého vzduchu by bylo až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 přesně tak , když na to koukám to by si měl dostat taky pár koní navíc ale nezapomeň že co jede taky musí brzdit. Jestli máš sériový brzdy tak ti začnou rychle vadnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ono to je všechno spíše vzhledová stránka věci A pocit,že má člověk něco víc...Jinak ten výkon využívat nebudu Ani teď ho nevyužívám...Sem snad nikdy neměl plnej plyn A ručka byla max v 6 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Tak to pak jo, určitě to bude tvořit ten dojem že máš 300HP a bude to vypadat hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Zní to sice divně,ale je to tak Snad když k tomu přidám čip a další drobnosti ,tak se snad na 200 koníků dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.