Publikováno Březen 13, 201213 r Od víkendu stojí uprostřed ulice. Majitel o něm nejspíš ani neví. Řekl bych, že se někdo povozil a odstavil. Pokud by se tu objevil majitel, rád zašlu na vyžádání adresu, kde stojí.
Březen 13, 201213 r Zavolaj Policiu a oni uz budu kontaktovat majitela. Tu je SKODA FORUM asi tazko sem zabludi majitel ROVERU.
Březen 13, 201213 r Tak tak. Zaavolat PČR a ty už majitele najdou. Navíc to je překážka provozu, tttaklevtýcwestě.
Březen 14, 201213 r Proč tohle někdo řeší přes fórum? A ještě navíc přes škodovácké? Já nedávno našel odstavenou motorku - na místě, kam by nikdo motorku nedal a divně z ní koukaly dráty. Co jsem mohl dělat? Dát na tohle fórum info, že jsem našel motorku a její fotku. Nebo jít na motorkari.cz a tam dát topic, jestli se někomu neztratila motorka. No a nebo to, co jsem udělal - zavolal jsem 158, chlapík na drátě byl zrovna fanda do motorek, hned věděl co je to za motorku, za 10 minut tam byla hlídka - přes pojišťovnu zjistili číslo na majitele a do půl hodiny tam byl nadšený majitel. Samozřejmě byla kradená.
Březen 14, 201213 r vypada to ze tam prijel pozadu podle car od gum . a spadla poklice to byl asi solidni bok s ohrnutou gumou az na rafek. samo volat PČR
Březen 30, 201213 r Zavolaj Policiu a oni uz budu kontaktovat majitela.Tu je SKODA FORUM asi tazko sem zabludi majitel ROVERU. To by si sa čudoval. Už to píšem na Rover forum.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.