Přejít na obsah

jakup

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli jakup

  • Narozeniny 6.12.1976

Oznámení jakup

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. jakup

    Triky na Policii

    Úsekové měření v Praze nějak moc ojebat nejde. Samozřejmě se dají používat výmluvy na osobu dříve blízkou, dnes spíše vzdálenou apod. Nicméně tu mezi námi asi není moc lidí, kterým by nevadilo každou chvíli chodit podávat někam vysvětlení a platit pokuty. Nejlépe se s nimi koexistuje, když se dodržuje rychlost. U radarů, které provozuje město, platí, že se fotky zpracovávají až od překročení rychlosti o 10 km/h. 9,9 km/h je ještě v pohodě. Kdo se tomu přizpůsobí, profrčí Prahou poměrně svižně a policie ho neotravuje. Když je někde sedmdesátka, udržuju rafičku vždycky na osmdesátce, při tom žere Sup nejmíň
  2. To mi povídej. Byl jsem v Ikea pro knihovnu ve 4 dvoumetrových krabicích, během 2 minut jsem je naházel dozadu, že ani nebyly vidět, a odjel. Vedle nějakej chudák cpal bedny do Espace bez zadních sedaček. Pořád mu to čouhalo ven a 1 bednu nebylo kam dát. Bez sklopnejch sedaček už bych musel koupit nosič na střechu. I kolo se mi tam vejde.
  3. Mám allrisk u Generali, čtvrtletně 1059 povinné ručení + 1664 za havarijko, za rok tedy 4236 povinné a 6656 havarijko na 150 tisíc. Samozřejmě je v tom okno, zvěř a všechno, co šlo.
  4. Od víkendu stojí uprostřed ulice. Majitel o něm nejspíš ani neví. Řekl bych, že se někdo povozil a odstavil. Pokud by se tu objevil majitel, rád zašlu na vyžádání adresu, kde stojí.
  5. jakup

    Kvalita výbojek

    Člověk, co xenony repasuje mi vysvětloval, že po 160 tisících jsou v háji hlavně čočky, které je třeba vyměnit. U supa to znamená rozřezání a následné svaření světlometu (celkem za 2 světlomety cca 9-10 tis., navíc se dá připlatit za přeleštění krycího plastu). Samotné nové výbojky prý svítivost o mnoho nezvednou. Pak se není čemu divit, že nás nový auta přesvítí.
  6. jakup

    Moje auto

  7. Praha. Ale dodávám, že odtud nejsem, jen tu žiju
×
×
  • Vytvořit nový...