jakup Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Od víkendu stojí uprostřed ulice. Majitel o něm nejspíš ani neví. Řekl bych, že se někdo povozil a odstavil. Pokud by se tu objevil majitel, rád zašlu na vyžádání adresu, kde stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Zavolaj Policiu a oni uz budu kontaktovat majitela. Tu je SKODA FORUM asi tazko sem zabludi majitel ROVERU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Tak tak. Zaavolat PČR a ty už majitele najdou. Navíc to je překážka provozu, tttaklevtýcwestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 pošli VIN a kouknem na to.nebo volej PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Proč tohle někdo řeší přes fórum? A ještě navíc přes škodovácké? Já nedávno našel odstavenou motorku - na místě, kam by nikdo motorku nedal a divně z ní koukaly dráty. Co jsem mohl dělat? Dát na tohle fórum info, že jsem našel motorku a její fotku. Nebo jít na motorkari.cz a tam dát topic, jestli se někomu neztratila motorka. No a nebo to, co jsem udělal - zavolal jsem 158, chlapík na drátě byl zrovna fanda do motorek, hned věděl co je to za motorku, za 10 minut tam byla hlídka - přes pojišťovnu zjistili číslo na majitele a do půl hodiny tam byl nadšený majitel. Samozřejmě byla kradená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 vypada to ze tam prijel pozadu podle car od gum . a spadla poklice to byl asi solidni bok s ohrnutou gumou az na rafek. samo volat PČR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Zavolaj Policiu a oni uz budu kontaktovat majitela.Tu je SKODA FORUM asi tazko sem zabludi majitel ROVERU. To by si sa čudoval. Už to píšem na Rover forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.