Duben 23, 201411 r Ahojte, Viete mi poradiť ako zpojazdniť IMMO s budikmi face v aute predface mr 2006? Všetko mi šlape len IMMO mi nejde. Ďakujem Upraveno Duben 23, 201411 r od revolic
Březen 3, 20187 r Momentálně jsem se do toho taky pustil, zatím jsem jen zarobil redukci a odzkoušení a ladění nechám na jindy. Kdyby se to někomu hodilo, tak tady posílám schéma na redukci i pro blbý . Já si rád každou dráteničinu (i když jde o bejkárnu) rád připravím na papír, abych to měl před xichtem a předešel chybám. Tak snad to bude k úžitku i někomu jinému . Octavia II Budíky FL-předFL adaptér.pdf
Březen 8, 20196 r caute mam O2 1,6 MPI (BSE) (MR06) s ESP, byl by tu nekdo z okoli Ostravy kdo umí prizpusobit FL budiky. Dekuji moc
Březen 8, 20196 r před 5 minutami, motorpower napsal: Asi Milhousek, Tornádo ...ve Frýdku. Jezdí tam. Jinak já v Praze také. ok diky moc
Duben 9, 20196 r V 8. 3. 2019 na 10:31, smukito23 napsal: ok diky moc caute nasel by se nekdo z okoli Karvine, Ostravy nebo Frydku kdo by prizpusobil budiky z faceliftu do pred facelift. diky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.