revolic Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 (editace) Ahojte, Viete mi poradiť ako zpojazdniť IMMO s budikmi face v aute predface mr 2006? Všetko mi šlape len IMMO mi nejde. Ďakujem Editováno: 23. Duben 2014, autor: revolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Chlapi ani za peniaze mi to nikto neprezradí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Květen 2014 Sdílet Vloženo 11. Květen 2014 Stačí přijet do Strakonic s autem co má imobilizér aktivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralikkk Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 (editace) smazáno Editováno: 31. Srpen 2015, autor: kralikkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Převodník na budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kminous6 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Momentálně jsem se do toho taky pustil, zatím jsem jen zarobil redukci a odzkoušení a ladění nechám na jindy. Kdyby se to někomu hodilo, tak tady posílám schéma na redukci i pro blbý . Já si rád každou dráteničinu (i když jde o bejkárnu) rád připravím na papír, abych to měl před xichtem a předešel chybám. Tak snad to bude k úžitku i někomu jinému . Octavia II Budíky FL-předFL adaptér.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smukito23 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 caute mam O2 1,6 MPI (BSE) (MR06) s ESP, byl by tu nekdo z okoli Ostravy kdo umí prizpusobit FL budiky. Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 Asi Milhousek, Tornádo ...ve Frýdku. Jezdí tam. Jinak já v Praze také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smukito23 Vloženo 8. Březen 2019 Sdílet Vloženo 8. Březen 2019 před 5 minutami, motorpower napsal: Asi Milhousek, Tornádo ...ve Frýdku. Jezdí tam. Jinak já v Praze také. ok diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smukito23 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 V 8. 3. 2019 na 10:31, smukito23 napsal: ok diky moc caute nasel by se nekdo z okoli Karvine, Ostravy nebo Frydku kdo by prizpusobil budiky z faceliftu do pred facelift. diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.