Srpen 15, 200619 r fplný palbě: Extra výbava: rádio, Airbag řidiče, Otáčkoměr, sportovní podvozek, spoiler, křídlo, zadní stěrač, tonovaná skla, hliníková kola, výškově nastavitelná sedadla, manuální převodovka, zaslepení zámků http://www.autohandl.cz/img/29261804d10930470_11.jpg
Srpen 15, 200619 r Ty plecháče... připomíná mi to takovej ten stroj jak o přestávce na hokeji jezdí po ledě....
Srpen 15, 200619 r ten obrázek s těma plecháčema - to nevypadá jako auto, ale jako Bob, už mi chyběj jen klucí z jamajky
Srpen 16, 200619 r Autor Tak to je teda masakr který TELE tohle mohlo stvořit a to křídlo ty woe.... STREETLINE.cz |:..: Výsledky 13 . místo : Škoda Fabia , Josef Nádeníček , 2C4 7230 máš recht, Olin to měl o fous Škoda Scene: to je syn emila nádeníčka ne?? ale ten mel preci jenom to bily GLSo vysperkovanejsi
Srpen 16, 200619 r Ještě líp to vypadá v zimě s plecháčema Tady je vidět na co je ten přední nárazník - jako pluh asi ho plati technicky sluzby tak co slozime se a nechame tu chudinku obradne sesrotovat?
Srpen 16, 200619 r A co takhle koupit to, někde se sejít, nechat tam to auto dotáhnout (nevím kdo by s tím chtěl jet) a pořádně ho rozkopat.. pak sundat všechny ty hnusy a osvobodit juniora.. prodat do Áček a je to
Srpen 16, 200619 r A co takhle koupit to, někde se sejít, nechat tam to auto dotáhnout (nevím kdo by s tím chtěl jet) a pořádně ho rozkopat.. pak sundat všechny ty hnusy a osvobodit juniora.. prodat do Áček a je to Jsem rozhodně ochoten přispět nejaký drobný!!!
Srpen 16, 200619 r A co takhle koupit to, někde se sejít, nechat tam to auto dotáhnout (nevím kdo by s tím chtěl jet) a pořádně ho rozkopat.. pak sundat všechny ty hnusy a osvobodit juniora.. prodat do Áček a je to Jsem rozhodně ochoten přispět nejaký drobný!!! Možná by se ti z toho prodeje i pár kaček vrátilo... Ale radši s tím nepočítej..
Srpen 16, 200619 r Omlouvám se všem tunerům, jejichž vozy se mi nelíbily....... Tohle je fakt....ehm.....síííííííííííííííííííííííííííláááááááááááááááááááááá Chudák autíčko...........
Srpen 17, 200619 r Ještě líp to vypadá v zimě s plecháčema Tady je vidět na co je ten přední nárazník - jako pluh asi ho plati technicky sluzby tak co slozime se a nechame tu chudinku obradne sesrotovat? To je megu fuj, klidně taky přidám nějakou kačku, při tý šrotaci by mohl bejt nějakej srázek členů fóra,,a moře pivááá
Srpen 21, 200619 r tak kde je to benefiční konto na šrotovací příspěvek.) rád taky se zbavim drobáků aby se autíčku ulehčilo tuner asi rád nosí bombra s nápisem "PLUHAŘ" .- )
Srpen 22, 200619 r tak kde je to benefiční konto na šrotovací příspěvek.) rád taky se zbavim drobáků aby se autíčku ulehčilotuner asi rád nosí bombra s nápisem "PLUHAŘ" .- ) ale musime rychle vyhlásit sbírku, aby nám ho někdo nekoupil !!
Srpen 22, 200619 r kdybychom kazdej dali tisicovku a navrhli mu ze za 50 to vezmeme tak by se to mozna i vyplatilo...kazdej pak pak mozna dostal zaptky 1200 )))) ja bych ji za maly penize vzal...nechal bych tam kola a masku a zbytek bych odloupal , ale jen predstava lakovani za 30*000 je jako husta investice
Srpen 22, 200619 r kdybychom kazdej dali tisicovku a navrhli mu ze za 50 to vezmeme tak by se to mozna i vyplatilo...kazdej pak pak mozna dostal zaptky 1200 ))))ja bych ji za maly penize vzal...nechal bych tam kola a masku a zbytek bych odloupal , ale jen predstava lakovani za 30*000 je jako husta investice Víc jak za 50.000,- by se to nerentovalo!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.