lorus7 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 zdravim chtel bych se zepat zda muzu vrazit jiny motor do sveho auta? jedna se mi o kod motoru ja mam 55kw ty AUA tak zda je moznost tam dat treba typ AUB a v tp mi to prepisou dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) skús tady pohladať...témy o výmenách motora tu určite sú Editováno: 31. Březen 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Jednoznačná odpověď - NEMŮŽEŠ, NENÍ TO VÝROBCEM POVOLENO. Měnit lze pouze za agregát totožného typu - tedy se stejným kódem. Platí to ale jenom v ČR (a pravděpodobně i "za pomlčkou"), naproti tomu například v Dojčích (kam se vyváží vysoké % produkce Škodofky) je možná a legálně povolovaná přestavba na jakýkoliv jiný homologovaný agregát klidně i od jiného výrobce. Je za to potřeba zaplatit příslušný obolus na patřičném amtu, ale realizovat to je v možnostech obyčejného smrtelníka, zatímco u nás by na podobných aktivitách finančně vykrvácel málem i Bakala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorus7 Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 aha takze kdyz mam ten svuj AUA zadreny tak tam nemuzu dat jiny jo? jedine zase AUA ktery je absolutne nedostupny a pokud jo tak je v katastrofalnim stavu to je potesujici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 VSKUTKU, PRAVDU DÍŠ.... Není k tomu co dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 jestli sháníš motor 1.4 55 kW AUA tak bych jednom věděl, známý má vrakoviště, jeden jsem tam viděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.