Publikováno Březen 31, 201213 r zdravim chtel bych se zepat zda muzu vrazit jiny motor do sveho auta? jedna se mi o kod motoru ja mam 55kw ty AUA tak zda je moznost tam dat treba typ AUB a v tp mi to prepisou dikes
Březen 31, 201213 r skús tady pohladať...témy o výmenách motora tu určite sú Upraveno Březen 31, 201213 r od libero1071
Březen 31, 201213 r Jednoznačná odpověď - NEMŮŽEŠ, NENÍ TO VÝROBCEM POVOLENO. Měnit lze pouze za agregát totožného typu - tedy se stejným kódem. Platí to ale jenom v ČR (a pravděpodobně i "za pomlčkou"), naproti tomu například v Dojčích (kam se vyváží vysoké % produkce Škodofky) je možná a legálně povolovaná přestavba na jakýkoliv jiný homologovaný agregát klidně i od jiného výrobce. Je za to potřeba zaplatit příslušný obolus na patřičném amtu, ale realizovat to je v možnostech obyčejného smrtelníka, zatímco u nás by na podobných aktivitách finančně vykrvácel málem i Bakala...
Březen 31, 201213 r Autor aha takze kdyz mam ten svuj AUA zadreny tak tam nemuzu dat jiny jo? jedine zase AUA ktery je absolutne nedostupny a pokud jo tak je v katastrofalnim stavu to je potesujici
Duben 7, 201213 r jestli sháníš motor 1.4 55 kW AUA tak bych jednom věděl, známý má vrakoviště, jeden jsem tam viděl..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.