Petísekovič Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Chtěl bych poprosit o názor či radu,jak rozpoznat jestli je klima v přádku.Po koupi dva roky staré okty jsem na podezření že nefachčí, zajel do servisu a tam mi řekli že je okruh prázdný.Po náplni mi po třech letech přijde,že je vzduch po otočení na LO"stále stejný,Kolega mi naznačil,že snad z pravého výdechu u okna spolujezdce je vzduch chladnější,je to možné?Mám opět navštívit servis? A za jak dlouho po rozjetí by měla chladit?Slyšel jsem že až po několika minutách...Děkuji za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Prvně znova překontrolavat množství chladiva v okruhu. Po třech letech by to určitě chtělo. Ikdyž je okruh těsný, k uniku dochází...Je třeba počkat na teplý den a pozná se to. Správnou funkci pozná i diagnostika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.