Ice Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ahoj chlapi, mohl by mi někdo z Vás poskytnout postup na výměnu předního ložiska na fabii? Je to 2002, 1,4/44kW, ale to asi není podstatné. P.S. Hlavně mi nepište, že je toho tady na fóru spousta, když není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ak nemáš vhodné náradie, čo asi nemáš, keďže sa pýtaš na postup, tak to doma nespravíš a postup ti je úplne zbytočný, podľa môjho názoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Igore o nářadí se neboj Jen mě zajímá ten postup, jestli ho znáš, plz pošli. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 souhlas s igym.postup jednoduchý.Vyhoď ven otočák,vylisuj staré a nalisuj nové.Co více chceš vedět?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 co vic? 1) sundat kolo 2) demontovat trmen 3) sundat kotouc ....... ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 před sundáním kola povolit poloosu,potom..........................a potom čep čízení,spodné čep,kost a ........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ložisko se přeci prodává i s celým nábojem, takže odpadá lisování ven i zpět, je to tak? Takže stačí povolit jen tu matku? Samozřejmě až potom co sundám kotouč s brzdičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Je vidět,že nevíš vo co go tak to přenech zkušenějším nebo si nastuduj DP.Povolit matku a sundat jde jen na zadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Ahoj chlapi,mohl by mi někdo z Vás poskytnout postup na výměnu předního ložiska na fabii? Je to 2002, 1,4/44kW, ale to asi není podstatné. P.S. Hlavně mi nepište, že je toho tady na fóru spousta, když není nechci ti brát tvůj entuziasmus, ale tohle jsem řešil taky... Co nejlevněji... Dopadl jsem tak, že jsem auto odvezl do servisu. Cena 3500,- Czekokreditů za kolo zase tolik není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenco Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Odpada ti iba lisovanie naboja do loziska.. ale musis lisovat naboj z loziskom do "otoca" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 OK. Přesvědčili jste mě Dám to do servisu. Myslel jsem, že na tom nic není, ale dám na Vás odborníky Ale v každém případě díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.