Rabbit Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Potřebuji poradit, kde je problém???? Při zapnutí blinkrů, blinkry blikají, ale po vypnutí blinkrů už neblikají, ale relátko ještě chvilku nepravidelně cvaká. Je problém v nějakém relé nebo v páčce přepínače? Díky za dobrou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperB(lb) Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Zdravím mám úplně stejný "problém", po vypnutí blinkrů relátko cvaká jak utržené, někdy jen párkrat cvakne někdy nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Už nevím kdo to tu na foru poradil (tzn. že se to tady řešilo, stačí hledat), ale mě pomohlo vzít do ruky WDčko a nastříkat ho do oblasti kloubu páčky blinkrů. Nic nesundávat jen prostříknout (červenou hadičkou). Není tam moc místa, tak se toho nebát. Uškodit by to nemělo. Nezapomeňte dát vědět jak jste dopadli. Editováno: 5. Duben 2012, autor: Martin H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian2tdi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Zdarec prostřiknout to pořadně jelikož spinací kontakty jsou tam provedne baječně !! Stači mirna oxidace a relatko s zblazní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvrdoch Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Take u Oktavie I jsem mel takto problem a bylo to vstraznym trouhelníckem v palubce mezi vydechama topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 6. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Tvrdoch má pravdu je to skutečně ve trojuhélníku. Páčky blinkrů jsem vzstříkal WDčkem a bylo to naprosto zbytečné, vůbec nic se nezpravilo. Editováno: 6. Duben 2012, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin H Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 To máš bohužel smůlu, když má pravdu Tvrdoch. Budeš to mít dražší. Jen dej pozor na to,že když WD nezabralo tak je špatný výztražný trojůhelník. Ta páčka může být kaput. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gombitka Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Mal som taky isty problem, vymenil som trojuholnik (cca 50€), ale stale to cvakalo, tak som musel vymenit aj packu(65€) a uz to je OK. ND som kupoval v origo servise, menil som to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vldzan Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 uz sa mi to stalo behom 3 rokov 2x a prvy krat pomohlo wd-cko do paciek streknut v kazdej polohe a druhy krat cistic kontaktov alebo odhrdzovac a fachci to vynikajuco bez neustaleho cvakania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub1 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 (editace) Zdravím, mám stejný problém, nevím co jsem udělal špatně, když jsem páčku prostříkl WDéčkem. Prostříkl jsem to, nechal tak hodinku v klidu, potom sednu do auta, otočím klíčkem a z páčky se mi kouřilo jak z cigarety! Když jsem oddělal vrchní kryt páčky, zjistil jsem, že mi to tam háže jiskru s každým probliknutím blinkru. Tahle rada mi moc nepomohla a děsím se toho co mi ještě odejde. Popřípadě, nemáte někdo lepší nápad? Editováno: 5. Březen 2013, autor: Jakub1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Jakmile v autě něco jiskří nebo se hřeje, vůbec nejezdit A RADŠI ODPOJ AKU. V Tvém případě radím koupit novou páčku, když už tak rovnou s tempomatem, (pokud nemáš) pak už jen nakódovat vagínou a je to i s bonusem navíc. Hlavně to není drahé. Třeba: http://eshopautodilu.cz/tempomat-pro-vozidla-skoda-superb-temp-superb-p794 Ale když budeš hledat, seženeš i kolem litru, jen pozor, hodně prodejců to prodává bez kabeláže a pak se musí ještě dokupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub1 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ještě na to zítra mrknu a uvidíme co se bude dít, třeba se to zázrakem přes noc ztratí dám vědět jak to vyřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jakube Jakube, zahráváš si. Máš Superba a nemáš na posranej lukas za litr? Až se Ti to speče, seškvaří nebo nedej bože shoří, budeš si drbat hlavu. Asi si neuvědomuješ závažnost problému. Znovu Ti radím a věř, že dobře. Vyměnit celou páčku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub1 Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 pánové, nemusíte mít o mě strach nejsem tak blbej, že bych si nechal něco vyhořet. a mimochodem, teď jsem na to mrknul a blinkry už nejdou vůbec, takže je se třeba podívat po nové páčce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.