Mokros Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Zdravím odborníci... Potřebuji radu, při rozjezdu jak dopředu tak dozadu mi 1x praskne asi v řízení je to zvuk jako bych klepnul kladívkem do řízení co to může být jsou nové čepy řízení a geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 mrkni na silentbloky motoru, zejména dole na reakční vzpěře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Zkoušel jsem hýbat s kolem pravým při zamknutí volantu tříšká to jakoby z čepu je to možné že to dělá čep řízení na pravé straně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 tak pokud jsi to zkoušel takto, tak vyměň čepy řízení a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Překontroluj nejdřív silentbloky přední nápravy, hlavně ty na reakční vzpěře dozadu pod podlahu - je to lacinější oprava než naslepo měnit čepy. Teprve kdyby to silentblokama nebylo, zaměřil bych se někam jinam - ty silentbloky jsou častá nemoc fáček/felin, je na nich obrovská síla a vyžvejkají se během pár let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 8. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Pánové moc dík za rady, ale už je to ok bylo povoleno přední pravé kolo, sundal jsem poklici a povolil jsem šrouby prstem tak na zabití :/ vše je ok a zase jezdí jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 a kdo se tě chtěl zbavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Taky mě to napadlo... Ale už se mi stalo, že jsem si sám zapomněl dotáhnout šrouby po výměně kola - našrouboval jsem je rukou, zlehka dotáhnul klíčem, spustil autí z heveru a šel jsem hever uklidit do kufru - načež jsem tam rovnou přihodil klíč. Nasadil jsem poklici a vyjel - a po 10km jsem zjistil, že mi cosi klepe vlevo vzadu... Zastavil jsem a zlehka kopnul do gumy - kolo zahrkalo jak u žebřiňáku... Následoval zástup kurev, píč a podobných nepublikovatelnýcch substantiv i adjektiv na mou vlastní děravou palici a okamžité dotažení všech šroubů - radši jsem s klíčem preventivně oběhnul celý autí, z čehož museli mít lidi na autobusový zastávce o pár metrů dál docela biograf - lilo totiž zrovna jak těsně před biblickou potopou světa a já s doprovodem oněch nočních zvířátek lezl kolem autí, sundával pokličky, dotahoval šrouby a dával poklice nazpět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 jojo stalo se mi to taky , na manželčiné Feldě .... mám to na talíři do dnes, že jsem se jí chtěl zbavit ... také levé, ale přední kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 (editace) mám podobný zážitek, když jsem na feldu kdysi dal na PP kolo fungl nový disk a začalo klepat, zjistil jsem že se vyhřál nános barvy v dosedacích plochách disku a kolo se pak uvolnilo Editováno: 9. Duben 2012, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Jo je to mnohem lepší když člověk vidí, že není sám takový... fakt se to stane, já osobně auto obíhám několikrát a všechny šrouby zkouším jak blbej (někdo mě vidět tak už se baví asi i tím) tohle sem zatím neřešil, všechny tři auta přezouváme doma.No měl sem plno jinech akcí..(kanďák benálu bez nalívací hubice-taky dobrá prdel když nemáte nic poruce, když nato vzpomenu říkám si nad ším sem přemýšlel...) Ale abych ještě zůstal u těch kol, zeptám se : na felicii na plecháče a Alu kola se používají stejné šrouby? Pamatuju si, že např. na Clio jsme kupovali jen delší.Jen si teď nejsem jistej jestli ta hlava šroubu zespodu má jiný tvar na plecháče a Alu kola nebo je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Většinou jsou na Alu kuželovitý hlavy a na plechy půlkulatý - ale na továrně montovaný prej byly jakýsi univerzální šrouby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Tak zítra asi přehodím kola, uvidím co tam zjistím minule jsem to neřešil, teď nato mrknu ať jsem klidnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mokros Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 jj já mám na plecháčích půlkulaté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.