Ahdul Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Ahojte Tak vcera sa mi podarilo pri vymontovavani toho plechu na com je ulozeny motor na okno urvat take plastove ocko na zamku do coho sa zahakne ta kovova tycka s cuplikom ktorym si mozte zamknut dve z vnutra...Mate s tym skusenost ako to opraviit uz som daco rozmyslal ale myslim si ze kazda oprava toho poskodeneho plastu bude len docasna .. tak ze asi len zohnat novy zamok ale zaujimala by ma cca cena noveho zamku alebo ak mate lepsie napady napiste Dakujem Vam s Pozdravom Ludo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Píšeš PP dveře.Mám v dílně spousta koncern. zámků na opravu i na díly.Jako na schvál všechny levé.Pravé asi neodchází.Rád bych ti pomohl,ale P-L je jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 8. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 skoda no pojdem asi kuknut na vrakac ...mne by stacil aj nefunkcny kde by som zobral ten plast..ale uz som rozmyslal aj nad riesenim ze to dam cele prec lebo zatial jak mam dlho to auto som ten cuplik vobec nevyuzil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.