Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravim.. o vikendu mi znamej menil axialni lozisko horniho ulozeni tlumice.. po rozebrani zjistil ze je prdla pruzina.. zajel jsem tedy do liberce do autokelly a koupil obe pruziny a jeste jedno lozisko.. bohuzel.. po vymene pruzin se auto na predku zvedlo o dobrych 5 cm a pri jizde strasne plave.. myslim si ze se typek z kely asi trosku premaknul a dal mi pruziny na dizlovy motor.. pritom dle kodu z uctenky to jsou pruziny pro benzinove motory jednickove fabie... poradte co dal.. zaject na geometrii zda li to plavani zmizí... nebo pruziny opet vyndat a nahradit origama napr ze skoda dilů ? prikladam kod pruzin. 6Q0411105AF . za kazdou radu budu vdečný ( jeste sem nechaval namontovat nove tycky stabilizatoru)

Vloženo

tak sem volal klukovi co mi to menil.. rikal ze jedine co bylo na pruzine bylo VIKA - FABIA .. zadny cislo zadna barva.. takze frajeri v kelly kdyz to balí do folie necumi a podle me to zamenily za pruziny pro diesel :fakac: .. tak sem psal na reklamacku do kely a reklamace pry nemuze byt uplatnena protoze s dilem nic neni.. :-D .. to by me prsknul ve svu.. v kelly uz si nekoupim ani smrdadlavej stromecek .. mohl by to byt treba jablecnak prevlecenej za vanilku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...