Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

tak jsem se opět na.ral nad řešením detailů u f1 1.9tdi (možná to má stejně i 1.4tdi). 2auta ze 3, mají prodřený chladič vzduchu od plastu, který před ním usměrňuje vzduch. jen tak pro zajímavost - kdo z vás to už taky řešil? kontrola je poměrně snadná - při pohledu za mlhovku je IC vidět poblité od oleje (zpravidla dole). to sebou nese další "nepříjemnost" - oleje se rozleze teplem po celém chladiči a prach z cesty v něm zalepí lamely. pak to ho.no chladí.

takže kdo měl stejný problém, jak vyřešil díru a jak zajistil, aby se to už neopakovalo?

taky jsem měl prodřený chladič od toho plastu,vyndal jsem chladič,propláchnul jsem ho,odmastil prodřené místo a zalepil lepidlem na hliník.na ten plast,o který se to prodřelo,jsem nasunul takovou gumu,která měla drážku,drží to tam i bez lepidla

osobně jsem ten plast sebral a zahodil do popelnice (o tom prodírání vím už nějaký ten pátek).....za IC jsem udělal lamely a myslím, že chlazení je rozhodně účinější - jezdil jsem bez toho plastu cca 3 roky, teď s tím chvilku pojezdím, než zas vrátím FMIC, tak schválně mrknu jak to chladí :)

jinak díru bych asi nechal zavařit - zalepit, ale jestli je ďuzna větší tak bych pořídil jiný IC, než pak řešit přetáčení turba

Upraveno od kibi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.