lebeda Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Zdravím. Vlastním Fabia 1,9TDi Elegance r.v.2007 s airbagem a ESP,kódování řízení je 10110.Mám problém s tím,že řízení jde strašně lehce.Nemá,prosím,někdo kód na řízení,které těžkne v závislosti na rychlosti?Pokud to tedy jde.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 tak tam mozes mat viacero dovodov ... ide ti to stale lahko alebo len obcas?? neblikaju ti svetla /teda ze ci neni odber prudu ako pracuje posilovac ked to ide lahko??... a kedy si si to vsimol?? lebo ja som mal podobny problem ale mne to robilo len obcasne a najprv bolo podozrenie na snimac natocenia kolies ktory to nakonec aj sposoboval ale menilo sa aj cele servo lebo tieklo dalej som si vsimol ze aj gumy maju dost vplyv na to ked som mal zimne tak to islo strasne lahko a ako som dal letne sirsie ide to zase o dost tazsie... tak ze tazko povedat takto zbrucha ale normalne by ti mal posilovac tuhnut v zavislosti na rychlosti.. skus si kuknut ci to robi stale alebo len obcas ked obcas tak sleduj vtedy ked to robi ci ti neblika palubovka a svetla popripade je aj pocut ako servo robi.. to je asi zatial vsetko co ma tak napada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 20. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Teď koukám na nějakou tabulku a pokud jsem jí dobře pochopil,tak pokud je ESP tak by mělo být kódování 11210.Nemohlo by to být tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NeoCZ15 Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Zdravím. Vlastním Fabia 1,9TDi Elegance r.v.2007 s airbagem a ESP,kódování řízení je 10110.Mám problém s tím,že řízení jde strašně lehce.Nemá,prosím,někdo kód na řízení,které těžkne v závislosti na rychlosti?Pokud to tedy jde.Děkuji A od čeho je servořízení??? Jinak teda nevím čím to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Nemá,prosím,někdo kód na řízení,které těžkne v závislosti na rychlosti? Nevím, jestli to existuje. U mojí Fábie I 1,4 MPI r.2001 je 5 možností nakódovat posilový účinek: 1 ) pro invalidy - to točíš jedním prstem a nemáš žádnou - informaci - zpětnou vazbu od kol u mne 00160, novější SW 10160 2) těžké auto (zřejmě míněn těžký motor jako ten tvůj) a 2 možnosti - větší a menší posilový účinek 00130 a 00110 nebo zase 10130 nebo 10110 3) lehké auto a stejné 2 možnosti 00150 a 00140 (to jezdím já) a zase 10150 nebo 10140 novější SW Prý existuje i 6. možnost - RS řízení 00120 nebo 10120, ale to mi nejde zadat a nic o něm nevím. Ty by sis to nechal nakódovat v servisu nebo jak? Editováno: 26. Duben 2012, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 27. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 U známého v servisu. Dali jsme tam Komfort 10130 a je to mnohem lepší než původní nastavení.Ještě chci zkusit 10120 Sportovní řízení RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 To by ale mělo situaci, na kterou si stěžuješ, zhoršit. Mělo by řízení jít ještě lehčeji - větší posilový účinek. Zkus radši ještě ta nastavení pro lehká auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 29. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Teďka jde lehce,když jedu pomalu,ale jak zrychlím,tak tuhne. Alespoň takový z toho mám dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak já včera z nudy koukal a měl jsem 00110 dali jsme tam 00130 a jde to znát, už to není takový plaváček a tuhne v závislosti na rychlosti, ale to bude jen můj klam :-) každopádně se jezdí lépe než před. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 nie je to klam,ale realita...čím vyššia rýchlosť,tým tuhšie riadenie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 (editace) Může mi někdo říct, kde se toto nastavuje? A má to nějaký vliv na servo? Jako na jeho životnost. Celkem by mě to zajímalo. Přijde mi, že mi řízení jde na TDI dost těžko, přitom na druhé HTP, kde jsou momentálně i širší gumy to jde mnohem lehčeji. Mohl by mi tedy někdo zjistit, kde to najdu? Kody si tady opíšu a zkusíme se na podívat a laborovat s nastavením Jen jestli ty kody sedí, beru to tedy podle čísla kodu a vůbec tomu nerozumím. Ale proč by měli mít benzíny lehčí řízení, než nafty? Chápal bych, kdyby 110 a 130 bylo pro benzín a 140 a 150 pro nafty. Ale nevím, zda číslo kodu má nějakou souvislost se sílou posilovacího účinku. Dík za rady a odpovědi Editováno: 10. Březen 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 ve VISU máš napsány kódy a co který znamená.. někde to tu je pohledej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.