Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím...má nebo měl ještě někdo problém s hlavním spojkovým válcem?Já jsem si ho nechal vyměnit tak před 3měsíci i s dvouhmotou atd...protože válec byl prasklej a vyteklej => pedál spojky byl na podlaze.Nyní se mi to stalo opět a už mi to nepříjde normální....byl zakoupen Bosch válec a vydržel necelé 3měsíce.Nevíte čím by to mohlo být...?Díky...

Víc info nedáš??? 6ti kvalt??? Hlavní spojkový válec je u pedálu a vypínací je na převodovce kterej si měnil oba???

• 3 roky později...

Ahojte, viete niekto zistit podla vin kolko spojkových valcov je na aute? V jednom servise mi povedali ze 2 ale na eshope ze podla katalógu iba 1 hlavny.

DIk

Pokud vim, tak jeden je u spojkoveho pedalu (tomu se myslim rika hlavni) a druhy je na prevodovce u spojky. S jednim to logicky fungovat nemuze a na co by jich tam bylo vic nevim.

EDIT: Ted vidim, ze to same psal uz stk, takze to asi bude pravda. ;)

Upraveno od LucasCZE

Na 1.9 tdi pd 5q jsem menil dva. Hlavni a pomocny. ( u pedálu a u prevodovky )

no tiez som bol v tom ze tam maju byt dva...

no ja mam 2,0 tdi 6q a pan v eshope je presvedceny ze mam v aute iba jeden spojkovy valec, ziadny vypinaci. kua

To se rozhodne plete. Jeden musi byt u spojkoveho pedalu, aby pedal mohl tlacit do kapaliny. Na co jineho by tam pedal byl, ze? No a druhy musi byt u spojky, jak jinak by se na ni prenesla sila z kapaliny (potazmo spojkoveho pedalu)...

Upraveno od LucasCZE

Jo ale u O1 mam 6q a tam je taky jen jeden, plus vypínací ložisko v převodovce.

Proto jsem psal ze v 5q O2 jsou dvě.

Takže je mozne ze tam má taky u 6q jen u pedálu.

Tak pokud to beres takto, tak ano. Ted jsem se dival do ETKY a vypada to, ze ten vypinaci valec tvori s vypinacim loziskem jednu soucastku. Nicmene tam porad je, jen se to vlastne meni soucastne s vypinacim loziskem. :kol-47:

post-82761-0-22351100-1458236435_thumb.p

no inak moze byt...lebo nacenene mam aj vypinacie lozisko. diky chlapci za pomoc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.