kuczales Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Dobrý den, chtěl bych se dotázat, mám Fabii 1.4 TDi a nechce mi startovat napoprvé. První otočení motor skoro chytne ale nakonec hned zhasne. Podruhý točí jen startér a na otáčkoměru je nula a třetí startování chvilku bez otáček a do cca 5 sekund motor naskočí. V čem je tedy problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Máš v pořádku žhavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuczales Vloženo 23. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 V servisu mi řekli,že je vše v pořádku...při zlhavení mi teda svití kontrolka: závada na motoru,která zhasne až po nastartování,prý je to tím že je studený motor...už si s tím vážně nevím rady...poradíte mi nějaký tipy??nemám startovat bez spojky atd.?? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Startovat se spojkou, ale to v tomto případě nebude to nejpodstatnější. Samozřejmě zapnu klíč, počkám něž zhasnou kontrolky(čerpadlo natlakuje zatím palivo a potom startuju) Je potřeba do toho zapíchnout VAG a změřit tlak paliva a potom synchnonizaci klika -vačka. Ještě snad kontrola akumulátoru a starteru jestli to má dostatečné otáčky. Žhavení už teď při techto teplotách není aktivní tam bych závadu nehledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.