Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, chtěl bych se dotázat, mám Fabii 1.4 TDi a nechce mi startovat napoprvé. První otočení motor skoro chytne ale nakonec hned zhasne. Podruhý točí jen startér a na otáčkoměru je nula a třetí startování chvilku bez otáček a do cca 5 sekund motor naskočí. V čem je tedy problém??

Vloženo

V servisu mi řekli,že je vše v pořádku...při zlhavení mi teda svití kontrolka: závada na motoru,která zhasne až po nastartování,prý je to tím že je studený motor...už si s tím vážně nevím rady...poradíte mi nějaký tipy??nemám startovat bez spojky atd.?? Díky moc

Vloženo

Startovat se spojkou, ale to v tomto případě nebude to nejpodstatnější. Samozřejmě zapnu klíč, počkám něž zhasnou kontrolky(čerpadlo natlakuje zatím palivo a potom startuju) Je potřeba do toho zapíchnout VAG a změřit tlak paliva a potom synchnonizaci klika -vačka. Ještě snad kontrola akumulátoru a starteru jestli to má dostatečné otáčky. Žhavení už teď při techto teplotách není aktivní tam bych závadu nehledal.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...