LKS_ Vloženo 9. Květen 2012 Vloženo 9. Květen 2012 Tak já mám asi klasiku 5 poloh, jestli myslíš tohle... 01234.. takže asi tak ono, asi jak máš digi, tak je to vice citlivé a funguje trochu jinak.. už máš přezuto? Citovat
Petros7 Vloženo 9. Květen 2012 Autor Vloženo 9. Květen 2012 Tak já mám asi klasiku 5 poloh, jestli myslíš tohle... 01234.. takže asi tak ono, asi jak máš digi, tak je to vice citlivé a funguje trochu jinak.. už máš přezuto? No jak je to digitál tak to funguje asi jinak, ale jinak si na climatronic vůůbec nestěžuju hlavně při vedrech a v zimě je zase super odparník Dneska jsem to přivez přezutý, tak trochu jsem pána v servisu zahltil, páč jsem chtěl přehodit sjetý gumy a pak ještě prohodit z plecháčů zimáky na litáky a ty letnáky hodit na plech. Takže na léto 16 alu a na zimu 15 alu, přeci jen mi bylo líto ty Aviorka prodat Gumy jeli jen 20 km ze servisu a naprostá spokojenost, už jsem neslyšel hučení od gum ale jen ševelení motůrku Citovat
Petros7 Vloženo 9. Květen 2012 Autor Vloženo 9. Květen 2012 Ahoj, folie je zvenku a jedná se o blinkry.. v konečném důsledku, to není ani na světelnosti blinkrů moc poznat, ale nevím, jestli by to roomíkovi slušelo.. zpatečku mám taky, ale asi to oddělám nebo vyřeším to, aby mi zpátečkou svítily blinkry.. Tak jsem juknul na fotky fabule ze zadu.. myslel jsem že má zpátečku a blinkry združený u sebe a ona je zpátečka jen napravo? Jak to máš s mlhovkou? Jsou tam 2 nebo jen jedna? Já mám jen jednu, vlevo, ale zajímavý je že vpravo je komplet elektro i s žárovkou! Někde jsem tady četl na foru, že chybí jen kabel na propojení, ale když máš tažný tak jsou funkční obě mlhovky. To by mě zajímalo kdo tohle vymyslel? Asi se šetří kde se dá Takže až bude čas tak kabelem propojím. Jo a máš okna v elektrice? Citovat
LKS_ Vloženo 10. Květen 2012 Vloženo 10. Květen 2012 Ahoj, okna v elektrice mám vždy jsem měl švihadla, ale už nééé nalevo jedna mlhovka, vpravo jedna zpátečka na které je červená folie... ale asi ji v nejbližší době sundám... nebo to chci vyřešit tak, aby mi při zařazení zpátečky svítily oba zadní blinkry. Světla u fábi.. jsou fakt k zamyšlení Citovat
jozzi Vloženo 11. Květen 2012 Vloženo 11. Květen 2012 Ja svoje svihadla rad to je fest manualni klima Citovat
Petros7 Vloženo 11. Květen 2012 Autor Vloženo 11. Květen 2012 (editace) Ahoj, okna v elektrice mám vždy jsem měl švihadla, ale už nééé nalevo jedna mlhovka, vpravo jedna zpátečka na které je červená folie... ale asi ji v nejbližší době sundám... nebo to chci vyřešit tak, aby mi při zařazení zpátečky svítily oba zadní blinkry. Světla u fábi.. jsou fakt k zamyšlení Jo jo na pohodlí se zvyká rychle a těžko se vrací zpět ptám se na ty okna proto, že si nejsem jistej jestli jsou obě sekvenční nebo jen u spolujezdce? Respektive jestli to u řidiče je sekvenční při otevření i zavření? Něco mi tam při zavírání zacvakalo a teď už mi jde jen otevřít a zavřít tak že musím kolíbku držet naštěstí je to ale ještě v záruce tak až pojedu na garanč tak jim to řeknu ... Jo jinak jsem si včera u kaufu na parkovišti pořádně prohlídnul ty lampy fabie tak už mám přehled Editováno: 11. Květen 2012, autor: Petros7 Citovat
Petros7 Vloženo 11. Květen 2012 Autor Vloženo 11. Květen 2012 (editace) Pár fotek s novýma kolesama - R16 Arktos Editováno: 26. Květen 2012, autor: Petros7 Citovat
LKS_ Vloženo 11. Květen 2012 Vloženo 11. Květen 2012 Paráda, kola se mi líbí, že nejsou zapuštěný a vypadají jako kdyby zároveň s kastlí osobně se mi na roomících líbí, kdyby si nechal zatmatit zadní skla a dovedl bych si představit i černou masku Citovat
Petros7 Vloženo 11. Květen 2012 Autor Vloženo 11. Květen 2012 díkes jen mě štve ten pomuchlanej blatas narazil jsem na jeden pěknej levnej kousek, ale bylo to blbě nafocený a až po telefonu jsem se dozvěděl, že tam je malá promáčklina a odřenina, tak to tam fakt dávat nebudu... tak hledám dál. Citovat
Petros7 Vloženo 11. Květen 2012 Autor Vloženo 11. Květen 2012 (editace) Paráda, kola se mi líbí, že nejsou zapuštěný a vypadají jako kdyby zároveň s kastlí osobně se mi na roomících líbí, kdyby si nechal zatmatit zadní skla a dovedl bych si představit i černou masku jo jo takže takovej styl emilka no o těch oknech popřemejšlím .. až budeme vozit prcka tak to bude asi potřeba, i když sunset to má.. tu masku nechám, líbí se originál v chromu s logem, musím říct že to se designerům mooc povedlo hlavně jak jde od loga ten prolis v kapotě.. Editováno: 13. Květen 2012, autor: Petros7 Citovat
Petros7 Vloženo 13. Květen 2012 Autor Vloženo 13. Květen 2012 O víkendu proběhl test nových pneu Continental ContiPremium Contact2 205 45 R16 na trase Kolín - Krkonoše, cesta tam: 3 osoby, bagáž, klima na plno, jízda předpisová, na přehledných úsecích občas 110 km/h = průměrná spotřeba 6,6. Cesta zpět: 2 osoby, bagáž, bez klimy, stejný styl jízdy a průměrná spotřeba 5,7. To je hodnota, kterou jsem měl i na R15, takže maximální spokojenost Gumy jsou tiché, auto parádně drží stopu (až bude příležitost vyzkouším i na mokru), nízká spotřeba, můžu DOPORUČIT Citovat
FrantaU Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 (editace) Zdravíčko, nevim, jestli jsem něco nezaspal, ale jak jsi psal o tom že ti nedou otevirat nebo zavírat okna automaticky a musíš držet knodlik. mě se to stalo taky, vyřešil jsem to kuriozně a náhodně..... Okno bylo polo-otevřené a nevím proč, jsem se přímo do skla z vrchu "opřel" a najednou zas jezdilo jak má.... Asi to zní šíleně , já vim, ale pomohlo to a od té doby to nedělalo.... Editováno: 15. Květen 2012, autor: FrantaU Citovat
Petros7 Vloženo 15. Květen 2012 Autor Vloženo 15. Květen 2012 Zdravíčko, nevim, jestli jsem něco nezaspal, ale jak jsi psal o tom že ti nedou otevirat nebo zavírat okna automaticky a musíš držet knodlik. mě se to stalo taky, vyřešil jsem to kuriozně a náhodně..... Okno bylo polo-otevřené a nevím proč, jsem se přímo do skla z vrchu "opřel" a najednou zas jezdilo jak má.... Asi to zní šíleně , já vim, ale pomohlo to a od té doby to nedělalo.... Dík ta tip, naštěstí už mi to fachčí, přišel jsem na to úplně náhodou - ani jsem nevěděl, že při otevření a podržení klíčku se stahnou obě okna naráz a naopak a od tý doby mi to zase funguje Citovat
KubinoPv Vloženo 15. Květen 2012 Vloženo 15. Květen 2012 Oni to nazývají "komfortní otevírání oken". Fórek je to dobrý pro vyvětrání první vlny přehřátého luftu z auta. Citovat
Petros7 Vloženo 21. Květen 2012 Autor Vloženo 21. Květen 2012 Budeš nějak opravovat ten blatník? já ho mám taky lehce chycený.. ale zatím se mi nechce měnit za nový kus.. Tak jsem si dnes přivezl nový blatník v barvě béžová cappučo teď ho "jen" přešroubovat .. Máte někdo zkušenosti ? Každá rada na usnadnění se hodí Citovat
LKS_ Vloženo 23. Květen 2012 Vloženo 23. Květen 2012 Tak s tím zkušenost nemám, ale pravděpodobně budeš muset sundat kolo a další věci...na ulozto.cz je dílenská příručka na roomíka, tak se koukni tam, pak je to jasná věc Citovat
Petros7 Vloženo 25. Květen 2012 Autor Vloženo 25. Květen 2012 (editace) Dobrá věc se vydařila - blatník je na svém místě Docela mě překvapilo, že za plastovým podběhem u prahu jsem našel tak lopatku hlíny (červená šipka) měl jsem za to, že ten podběh má tomuhle bránit.. ale normálně bych si tam mohl snad zasadit brambory! Naštěstí dál do prahu je plastový špunt, tak tam snad se nic nedostává.. Jinak pár zkušeností pro toho kdo by se do toho někdy pouštel - auto šlo na hever, kolo dolů, plastový podběh také pryč a nakonec musela pryč krycí plastová lišta rohového sloupku - pod ní se shovával poslední asi tak z 20 šroubů jeden ze šroubů, který jsem musel alespoň povolit byl z pantu kapoty. No měl jsem u toho pocit, že za chvíli bude rozšroubovaná půlka auta Při kompletaci doporučuju nejdřív po nasazení blatníku sešroubovat 2 šrouby blatník k nárazníku a pak teprve nasadit podběh a nezapomenout nacvaknout blinkr. Pak už se jen šroubuje a dotahuje.. Myslím, že blaťas lícuje pěkně a barva také dobrá. Logicky úplně stejné to nemůže být jelikož lak na autě je 3letý a na blatníku nový, takže se víc leskne, ale stačí pár kaluží, sluníčko a bude vše stejné Musím říct, že jsem spokojený a to i s cenou, jelikož oprava + lakování by vyšla na jednou tolik. Pro zajímavost pár obrázků.. Editováno: 25. Květen 2012, autor: Petros7 Citovat
LKS_ Vloženo 25. Květen 2012 Vloženo 25. Květen 2012 Fakt sedí pěkně časem také pouvažuju dobrá práce Jediný co ti nezávidím je ten hever já už bych na tomtozvedal jen z nouze bych se bál, že mi to spadne ale také jsou ho používal, ale když si zvykneš na lepší...Kdysi jsem koupil i lídla takové kozičky:D a tak to pustim na ně a mám klid Citovat
Petros7 Vloženo 25. Květen 2012 Autor Vloženo 25. Květen 2012 Dík, to máš pravdu taky mi to přijde fórový, ale než jsem sundal kolo cloumal jsem s tím a naprosto v pohodě, nedovolili by si nějakej aušuš dávat jako sériovku Fakt mám upřímnou radost, že je roomík zase celej nepochroumanej dostala mě ta hlína! Pak to tam nemá začít hnít.. normálně mám sto chutí vzít to silikonem, kdyby se podběh sundaval vždycky se dá proříznout.. Citovat
LKS_ Vloženo 25. Květen 2012 Vloženo 25. Květen 2012 Asi ho měl před tím Přemysloráč jiak si to nedovedu vysvětlit... ne tak já tam mám taky bordel.. asi jakokaždej.. prostšě se to tam nastřáda za tyroky.. prach vítr a to všechno.. hold není to utěsněný, ale asi bych to nějak moc neřešil Máš v plánu nějaké další úpravy? Citovat
Petros7 Vloženo 26. Květen 2012 Autor Vloženo 26. Květen 2012 (editace) No v červnu mě asi čeká polep zadního okna tím Bernardem a přemýšlím o zatmavení těch oken, minimálně vzadu. Ještě taky zvažuju ještě jeden popelník dozadu. Ve předu už jeden je. Klid nekouřím slouží mí jako koš na drobnosti - když třeba v myčce z dlouhý chvíle přejedu palubku čístícím ubrouskem nebo když nevím kam se žvýkačkou a s účty za benzín Uvidíme jak tam bude místo, protože v přihrádce mám píchnutej plast. kelímek na žvýkačky a nateř tam občas strčí flašku s pitím... Jinak si roomík bude muset na nějaký investice zase chvíli počkat, přeci jen jsem ho teď hooodně rozmazloval (alu, gumy, autosedačka se základnou isofix, blatník). Editováno: 26. Květen 2012, autor: Petros7 Citovat
Petros7 Vloženo 8. Srpen 2012 Autor Vloženo 8. Srpen 2012 Tak jsme po garančce 60 tis ... výměna oleje, filtrů, svíček. Absolvoval jsem garančku pod dohledem DEKRY, která si sleduje kvalitu servisu Škoda, fakt skvělý počin Škodovky, který chválím a taky odměna se při téhle větší garančce šikla Citovat
Petros7 Vloženo 20. Srpen 2012 Autor Vloženo 20. Srpen 2012 Tak už jezdíme s Bernardem Folie mě mile překvapila, do vnitř není vůbec vidět a ven v pohodě, navíc v těch vedrech se teď fakt hodí! V sobotu proběhla návštěva pivovaru v Humpolci s celou rodinou a byl to bezva výlet! Naštěstí jsem neřídil, takže pivečko mohlo téct proudem a navíc jako odměnu jsme si přivezli domů 30 litrový soudek 12 ležáku Citovat
jozzi Vloženo 20. Srpen 2012 Vloženo 20. Srpen 2012 takovouhle nalepku bych si dal klidně taky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.