Přejít na obsah

Silný kabel u akumulátoru odebírá 0,5A

Sooguun

Doporučené příspěvky

Zdravím. Byl bych moc rád za radu. V elektrice se moc nevyznám. Ale v autě už jsem vystřídál druhý akumulátor a nic zase nevydrží tak jsem si říkal že to bude třeba autem. Změřil jsem odběr když bylo vše vypnuto a odběr je 0,5A Vypojil jsem rádio. Vyndával jednu pojistku po druhé a furt ten stejný odběr. Nakonec jsem zjistil že se to do normálu dá pouze když odpojím druhý silný kabel zleva. Na té krabičce co je napojená na baterce na její plus. Jsou tam celkem 4silné kabely. A 3x30A pojistka. Když by mi někdo dokázal poradit budu moc vděčný :)

EDIT:

Nebo tam je těch kabelů možná pět. Ted nevím. Ale dělá to ten druhý ze strany od plusu na baterce.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky moc.

Je to ten vedle alternátoru. Takže to je nejspíše teda nejspíš Interiér. Ale je zvláštní že když jsem zkoušel vyndat po jedné vevnitř všechny pojistky tak se nic nezměnilo. Ten odběr skončí až když tenhle kabel oddělám.

EDIT:

A koukal jsem na to a mám tam teda jen čtyři kabely. U toho pátého mám prázdné místo.

Editováno: , autor: Wojnar
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři

Ok. Tak se na to teda zítra podivám. Zatím ale každopádně děkuju moc za rady:)

EDIT:

Ted mi kamarád psal že když zkusim odpojit ten alarm tak je možné že něco udělám s imobilizérem a nepůjde mi třeba nastartovat.... což bych dost nerad :/

Editováno: , autor: PROCHY603
Edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři

Ok. Tak se na to teda zítra podivám. Zatím ale každopádně děkuju moc za rady:)

EDIT:

Ted mi kamarád psal že když zkusim odpojit ten alarm tak je možné že něco udělám s imobilizérem a nepůjde mi třeba nastartovat.... což bych dost nerad :/

:kol-24::kol-26:

Daj to do servisu alebo autoelektrikarovi opravit. :kol-27:

Odkaz ke komentáři

Díky moc.

Je to ten vedle alternátoru. Takže to je nejspíše teda nejspíš Interiér. Ale je zvláštní že když jsem zkoušel vyndat po jedné vevnitř všechny pojistky tak se nic nezměnilo. Ten odběr skončí až když tenhle kabel oddělám.

EDIT:

A koukal jsem na to a mám tam teda jen čtyři kabely. U toho pátého mám prázdné místo.

:palec2:

Zaklad je vzdy napisat o aute+motore!!!! :kol-47: :kol-47:

Ked tam mas 4 KABLE tak mas BENZINOVY MOTOR!!!!! :kol-31:

Odkaz ke komentáři

Tak to mi teda někdo vysvětlete.... to si není dobré co? :(

Podle obrázků mi tam chybí teda asi ventilátor chladiče. Proč by to někdo oddělával? :(

Omlouvám se za to s tou editací. Všiml jsem si toho až teď. A nemůžu přijít na to,jak ten poslední příspěvek smazat.

Editováno: , autor: Sooguun
Odkaz ke komentáři

Je to rok před 2000.

Dneska jsem se v tom hrabal měl jsem rozdělaný snad všechno co šlo i pod volantem a vyndanej alarm a nic.

Nakonec jsem rozdělával dveře. Kompletně jsem sundal plasty a všechno odpojil a s každýma dveřma to spadlo zhruba o 0,12A takže jsem bez zapojenejch dveří měl konečně odběr 0,04A.

Netušíte čím to bude? Tipuju to asi na centrál:( S ním jsou problémy že někdy neodemkne nebo nezamkne:(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...