Přejít na obsah

Silný kabel u akumulátoru odebírá 0,5A

Sooguun

Doporučené příspěvky

Takže. K odpojení tý řídící jednotky jsem se ještě nedostal,ale mám tady nějaký fotky. Tady je fotka levych zadnich dveri

100_3888.jpg?ver=0

A aby odběr spadnul musím odpojit tuhle svorkovnici

100_3889.jpg?ver=0

Tuhle nemusím

100_3890.jpg?ver=0

A ta mi spíš příjde právě jako centrál. To první mi příjde že má na centrál nějak moc kabelů.ne? Příjde mi to spíš jako zámek dveří.

Každopádně když odpojím tuhle svorkovnici u levých zadních a pravých předních dveří,tak odběr spadne na naprosté minimum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to že jo,ale vede do ní i ten kabel vod centrálu,takže když jí vodpojim tak nevim jestli to je stahovačka nebo centrál:( Ale tedka jako zázrakem když jsem to vyndak a zandal už to přestaly jedny dveře dělat a dělají to jen dveře u spolujezdce. Já už se z toho fakt zblázním:(

Odkaz ke komentáři

Tak nakonec to byl opravdu centrál u spolujezdce,ale všechny kabely co k němu vedou jsem propípal a jsou v pořádku. Takže to asi bude ten samotnej mechanismus centrálu. Aspoň že tak. Jsem rád že jsem na to aspoň nakonec přišel. Všem vám moc děkuju za rady a pomoc:)

Odkaz ke komentáři

Takže to teda vypadá že asi budu muset měnit zámek dveří? Nebo to špatně chápu? Mám v tom už opravdu zmatek. Tohle je můj první případ kdy řeším na autě něco s elektronikou,tak se omlouvám za ty blbé dotazy :D

Ale jestli tohle je zámek dveří a kabeláž co do něj vede je přeměřená a je v pořádku,a po zapojení do něho to začne zase odebírat hodně proudu,tak si myslím že teda chyba je na 99% v něm,ne?

Odkaz ke komentáři

Tak mi to nakonec známej kterej elektriku nedělá,ale má diagnostiku i na ní projel komfort diagnostikou a napsalo to : Spínač centrálního zamykání strana spolujezdce-zkrat na kostru. Takže hádám že to je ten problém.

Co jsem tak vykoumal na internetu tak by mohla pomoct výměna mikrospínače.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Tak urcite kdyz zamykas poslechni zda dvere - zamek dvakrat cvakne, pokud ne tak napis nize, dale zkontroluj zda se ti po otevreni techto dveri rozsviti interierove svetlo, dale vypac prachovku - vedeni kabelaze - kasle a dvere a rozmotej svazek a zkontroluj vsechny kbale zda neni nejaky zlomeny, pak napis co ti nefunguje

Odkaz ke komentáři

už se z toho zblázním. Koupil jsem i jinej zámek teda pro jistotu a s nim to dělá taky.

Vyskytuje se to takhle.

Když nechám zapojenej konektor motorku stahovačky okna a zámku najednou, tak to ten proud odebírá.

Když vypojim stahovačku. Tak to proud neodebírá i když je zámek zapojenej.

Když ale vypojím stahovačku a zámek zapojenej nechám, tak už to taky neodebírá.

Nenapadá vás někoho kde bude chyba?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...