Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Ta asi bude pravděpodobne strčená taky někde u těch kabelů pod volantem že jo?

Ano pod volantom. Odpoj ju a meraj kludovy odober prudu.

Komplet novy central + 2x vystrelovaky stoji 800Kc.

• Autor

Zítra se do toho pustím. Dneska už z toho všeho musím na pivo :D Najdu tady někde třeba když bych to pak potřeboval návod na zapojení centrálu když ho koupím? Zkoušel jsem to přes vyhledávač tady,ale nic mi to nenašlo:)

Central sa napaja len na + a -

• Autor

Takže. K odpojení tý řídící jednotky jsem se ještě nedostal,ale mám tady nějaký fotky. Tady je fotka levych zadnich dveri

100_3888.jpg?ver=0

A aby odběr spadnul musím odpojit tuhle svorkovnici

100_3889.jpg?ver=0

Tuhle nemusím

100_3890.jpg?ver=0

A ta mi spíš příjde právě jako centrál. To první mi příjde že má na centrál nějak moc kabelů.ne? Příjde mi to spíš jako zámek dveří.

Každopádně když odpojím tuhle svorkovnici u levých zadních a pravých předních dveří,tak odběr spadne na naprosté minimum.

Neni to nahodou stahovacka na okno?

• Autor

Vypadá to že jo,ale vede do ní i ten kabel vod centrálu,takže když jí vodpojim tak nevim jestli to je stahovačka nebo centrál:( Ale tedka jako zázrakem když jsem to vyndak a zandal už to přestaly jedny dveře dělat a dělají to jen dveře u spolujezdce. Já už se z toho fakt zblázním:(

Počítej taky s tím, že komfort systém přechází do režimu spánku až po deseti minutách.

Tj., že po vytažení klíčku můžeš ještě deset minut otevírat/zavírat okna. Když "usne", už ne.

Takže měř a zkoušej až bude spát.

• Autor

Tak nakonec to byl opravdu centrál u spolujezdce,ale všechny kabely co k němu vedou jsem propípal a jsou v pořádku. Takže to asi bude ten samotnej mechanismus centrálu. Aspoň že tak. Jsem rád že jsem na to aspoň nakonec přišel. Všem vám moc děkuju za rady a pomoc:)

• Autor

100_3890.jpg?ver=0

Ted jenom tak abych měl jasno ještě. Je tohle svorkovnice centrálu,nebo ne?:D Tohle je fotka ze zadních dveří a jak koukám tak většinou dozadu k centrálu vedou jen 2 kabely. Tak proč já jich tam mám teda tolik?:D

Ano toto je konektor k zamykací jednotce (zámku) dveří.Ten větší konektor co máš na těch předchozích fotkách tak je řj stahovačky těch dveří.

• Autor

Takže to teda vypadá že asi budu muset měnit zámek dveří? Nebo to špatně chápu? Mám v tom už opravdu zmatek. Tohle je můj první případ kdy řeším na autě něco s elektronikou,tak se omlouvám za ty blbé dotazy :D

Ale jestli tohle je zámek dveří a kabeláž co do něj vede je přeměřená a je v pořádku,a po zapojení do něho to začne zase odebírat hodně proudu,tak si myslím že teda chyba je na 99% v něm,ne?

• Autor

Tak mi to nakonec známej kterej elektriku nedělá,ale má diagnostiku i na ní projel komfort diagnostikou a napsalo to : Spínač centrálního zamykání strana spolujezdce-zkrat na kostru. Takže hádám že to je ten problém.

Co jsem tak vykoumal na internetu tak by mohla pomoct výměna mikrospínače.

Jasně vymontovat,rozdělat,zkoontrolovat všechny mikrospínače a taky studeňáky hlavně na přívodech pinů z konektoru :-)

Tak urcite kdyz zamykas poslechni zda dvere - zamek dvakrat cvakne, pokud ne tak napis nize, dale zkontroluj zda se ti po otevreni techto dveri rozsviti interierove svetlo, dale vypac prachovku - vedeni kabelaze - kasle a dvere a rozmotej svazek a zkontroluj vsechny kbale zda neni nejaky zlomeny, pak napis co ti nefunguje

• Autor

Kamarád mi to projel VAGem a už si přesně nepamatuju jak ta chyba byla,ale bylo tam něco ve smyslu zámek dveří spolujezdce. Zkrat na kostru. To bude asi chyba nejspíše někde v kabeláži co?

• Autor

už se z toho zblázním. Koupil jsem i jinej zámek teda pro jistotu a s nim to dělá taky.

Vyskytuje se to takhle.

Když nechám zapojenej konektor motorku stahovačky okna a zámku najednou, tak to ten proud odebírá.

Když vypojim stahovačku. Tak to proud neodebírá i když je zámek zapojenej.

Když ale vypojím stahovačku a zámek zapojenej nechám, tak už to taky neodebírá.

Nenapadá vás někoho kde bude chyba?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.