disperato Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Ahoj, mam O-I Combi rv. 2006. V lete jsem byl v Italii, kde surfari spali v osobnich autech s otevrenymi 5-tymi dvermi aby se neuvarili. Ja to taky chel udelat ale porad mi svitilo osvetleni kufru a litali mi tam brouci :-( Nemate nekdo zkusenost s tim, jak to osvetleni zhasnout i kdyz jsou 5-te dvere otevrene. Diky, Disperato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
disperato Vloženo 28. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Omlouvam se tento prispevek patri na forum Octavia I. Disperato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Vytáhnout pojistku z pojistkové skříně č.38 10A nebo odpojit baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 preklopiť zámok,vytiahnuť žiarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 To je způsobů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Nebo počkat pár minut a světlo samo zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Vážně? Myslel jsem, že to na O1 svítí do té doby, dokud se nezavře kufr. Asi se to nastavuje přes Vag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 (editace) Nic takového se via VAG nenastavuje. Je to jak píše žralok. Dokonce to je myslím v manuálu. To nicméně, ale neřeší prvotní problém. Hlavně ten s těmi broučky. Půl hodiny je na to vééélmi dlouhá doba. Editováno: 29. Duben 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Wojnar: Díky za info, to jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.