Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

To chodíš na 4. prevodovom stupni alebo to je tak krátka prevodovka ?? :D :D

Ale pekne len tak ďalej, ja som sa tento týžden  prehupol cez 210tkm aj keĎ na 1,4ke a na fabii.

Vloženo

nene, jen jsem tam v tom období měl dovču, to bylo 3300km, no a zbytek bylo několik "potrhů" na otočku do Plzně a zpět, tedy 650 kiláků a ono to naskáče :kol-28:

• o 4 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

moja o tom neví, ale su zvědavý zda si toho všimne, bo dnes jede na noční. Na té fotce to není až tak zřetelné, ale pouhým okem to se žárovkou napravo, byla jen bludička podle ledky nalevo. Psali borci, že kupujou většinou tu 30W verzi, ale já raději vzal tu 80W :kol-46:

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)
Dnia 9.08.2015 o 20:17, Malta napisał:

sakriš, o dva měsíce později a mám tam o 10t km více :kol-32::kol-140:

20150809_181332.jpg

Nahodou neni u Vas lpg na kartečky stejně jako v polsku za prl-u (doba komunismusu)? :)

Kdyby byly to bys měl max najizdene 20000 km :D za pár let :D

Tvůj motor nema rada když ho moc použivaš :)

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

tak na kartečky naštěstí není :D , jinak můj motor má naopak rád, když ho moc používám, ... Fábule je toho důkazem, jezdí ještě pořád dost dobře a motoru nic není a olej nežere

• o 7 měsíců později...
Vloženo
10 godzin temu, Malta napisał:

takové kulatiny, milník v životě auta, je potřeba zvěčnit ;), bůhví jestli se toho ty dnešní nová auta vůbec dožijí ;)

Myslim že dožiji kolem 300000 km :)

Mam souseda co prodal roosterku z najezdem 340000 km a stale jezdila a nežarla oleju ani kapki. Vypadala stejně jakhle tehle co maji 170000 km. Ona byla s 1.4 v16 a LPG stag nebo brc . Spiše stag.

On ji prodal prý za 7000 zloty :) . moc levně . Tehle co mají stočené tacho z X na 100000,  150000 km jsou dražši než jeho . On ji měl od novoty :)

• o 5 let později...
Vloženo

Neumřel, slouží věrně dál,  má 267t km, před 14 dny zazlobil, když jsme jeli do hobby marketu pro pracovní desku na kuchyňskou linku a cca v půli cesty nám odešla zapalovací cívka. Ovšem pro mě žádný problém, modulem ELM327 jsem si zjistil na kterém válci, vytáhl náhradní, prohodil jsem ji a za 10min jsme jeli dál. Ani vestu jsem nestihl obléci 😀

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...