dj.damien Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Ahoj.Koupil jsem tuto octu.po týdnu ježdění se mi rozsvítila kontrolka motoru.hlásí chybu"činnost katalyzátoru řady válců 1 je pod minimální úrovní.po vymazání chyby toto naskočí opět zhruba po týdnu ježdění.servisák mi řekl,že nový katalyzátor může stát od 5 do 20 000kč.prosil bych o radu co s tím,jestli se dá s tím jezdit.taky mi bylo zděleno že to může být lambda,tak jsem z toho opravdu jelen.děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Květen 2012 Sdílet Vloženo 4. Květen 2012 Ahoj,tak asi záleží jakej kod motoru máš....Já mám třeba AGU a tam je jen jedna lambda a myslím před katíkem,takže žádné jiné čidlo na fukci katíku nemám.... Podle mě máš vadnou lambdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 6. Květen 2012 Sdílet Vloženo 6. Květen 2012 AGU ma jen jednu Lambdu pred katalyzatorem... ta ridi bohatost a je ji uplne jedno jestli kat funguje nebo ne proto jen EURO3. Ostatni 1,8T maji i lambdu za katalyzatorem, ktera hlida jestli katalyzator funguje proto euro IV. Co to muze byt neporadim, muze to byt lambda pred katem lamba za katem nebo katalyzator samotnej... Nech si to od nekoho zdiagnostikovat, nebo sikovneho eletrikare a promerit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Trochu to ozivim. Mam 1.8T ARX a VAG mi pise ucinnost katalyzatoru prilis nizka. Donedavna se kontrolka jeste pri 1:1 N95:E85 nerozsvecela. Ted uz se po vymazu rozsviti co 100km. Existuje nejaka nahrada za kat? Muzu dat univerzalni? Musi mit nejaky specialni parametry? Nechce se mi kupovat origo za 10 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adulka11 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) cau kdyby nekdo chtel tak kat prodavam mam ho komplet s prvnim dilem vyfuku, prirubou ... proste komplet az za kat nechal bych ho za 2500 http://auto.bazos.cz/inzerat/16775148/18T-prvni-dil-vyfuku--katalyzator-downpipe--kat.php Editováno: 19. Srpen 2012, autor: adulka11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 dik ale to fakt neni na ARX s haldexem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belgard Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 dik ale to fakt neni na ARX s haldexem Tak koukám , že máš stejný auto jako já. Taky jsem teď řešil výfuk, respektivě jsem měl prasknutý vlnovec, tak jsem to musel kuchnout a navařit nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.dutak Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ahoj,přidám taky něco. Mám 1,8T AUM pořád se mi rozsvěcovala kontrolka a VAG hlásil chyba katíku. Pokud najdeš nějakého šikovného mechanika, možná budeš mít stejný problém jako já? Chybu sme totiž našli v laicky řečeno předehříváku katíku,najdeš ho někde před intercoolerem,je to takový jako mixár s vrtulkou,který má za úkol prý ohřívat katík,když je motor studený a je tudíš v autě ůplně naprd.Takže jsme ho odpojili a dal sem tam pro odběr jednu žárovku a už dva roky jezdim a klid. Nechápu proč to tam tolik cpou,stejně u žádné 1,8T po pár letech katík nefunguje jak má a je nanic. Doporučuju katík vymontovat a jít ho hodit Kalouskovi na hlavu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
millhauz Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Pochybuju, ze to bude to same. Kontrolka se mi rozsvecuje celkem nahodne, vzdy po cca 200-300 km a kdyz sem jezdil na E85, nerozsvecovala se vubec, tudiz to u me opravdu vypada na kat a ne nic jineho. No vydrzel 11 let a to se mi teda nezda malo. A vymontovani katu mi moc nepomuze, to mi ta kontrolka bude svitit porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fakieVW Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 Kámoš má taky octu 1.8T ale s motorem co má dvě lambdy. Nevím ted přesně typ. Zlikvidoval jsem mu EGR,lambdu za katem,ten vetilátorek předehřevu katu jak se tu už psalo, nádobku s aktivním uhlím plus nesmysly s tím spojené. Něco se odstranilo mechanicky a něco je muselo elektricky poladit,ale auto jede perfektně a je o něco živější než s těma originálníma nesmyslama. Taky mu to pořád dělalo nějaké problémy. Tak jsme to vyřešili jednou provždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.