JS65 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Zdravim. Prosim vas kolik teplotnich čidel je v škoda superb I ? Porad menim jen to jedno 4 pólove co se nachazi u strany ridice hned pod hlavnim ventilatorem s viskospojkou. Termostat je ok ,ale porad mi auto hlasi na vagu chybu s teplotnim cidlem 17664.... kdyz ho vymenim tak funguje normalne klima a druhy elektricky ventilator ,ale je nefunkcni do roka 2x kdyz je nad 4C a porad kupovat nebo reklamovat jedno cidlo mne nebavi. kamos rikal ze je tam jeste jedno cidlo u termostatu ale nejak ho nevidim nevite nekdo poradit kdo to zazil taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Stáhni si dílenskou příručku. Najdeš tam víc užitečných věcí které se ti budou někdy hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Nazdárek chlapi, na přístrojové desce a v ukazateli teploty pod rádiem mi nesvítí teplota. Není možné, že je jen někde vypadlý kabel nebo něco? Nedávnou jsem vyměňoval nárazník přední na 2.5 TDi 2006 Superbu I a od té doby to nejde. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 asi ste zabudli zapojiť čidlo vonkajšej teploty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 (editace) Já to měl u známého v servisu. A nevíš kde ho najdu? Editováno: 9. Říjen 2012, autor: žralok Citace předchozího příspěvku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Je vidět skrz dolní mřížku v nárazníku nebo když otevřeš kapotu a podíváš se tak je před chladičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garnett23 Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 No tak čidlo je vypadlé, vidím ho za mřížkou. Tak proto mi to neukazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 Jak vypadlé. To čidlo je tam nasazené v držáku. Spíš zkontroluj jestli je zapojené a jde k němu proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.