Publikováno Květen 7, 201213 r Zdar pani, len tak ma napadlo zo zvedavosti, ako startujete svoje tatose? S vytlacenou alebo nevytlacenou spojkou? Pytam sa, lebo ma trosku dostal do pomykova clanok: http://auto.pravda.sk/poradna/clanok/121-vykonne-motory-je-lepsie-startovat-bez-spojky/ Nejde mi do hlavy ako sa moze poskodit spojka, pripadne axialne loziska ak je spojka od motora odpojena. Alebo na to pozeram zle? Vdaka za prispevky.
Květen 8, 201213 r jelikož nemám EGR (chcípací klapku), tak startuju - chcípám zásadně se sešláplou spojkou...navíc nové auta bez sešláplé spojky ani nenastartuješ
Květen 8, 201213 r Autor No akoze ja EGR mam a startujem a vypinam zo zosliapnutou spojkou. Akoze nove auta to maju kvpoli bezpecnosti a ze ludia su hlupy ze neskontroluju najprv neutral by som povedal. Inak aky to ma vyznam EGR a ziadne EGR a startovanie/vypinanie so stlacenou spojkou?
Květen 9, 201213 r článek jsem radši ani nečetl, ale je úplně jedno jestli se spojkou nebo bez. start se spojkou (když pominu vozy, kde to beze spojky zkrátka nejde) je podle mne přežitek z dob, kdy baterky a startéry ve škodovkách 1xx sotva utáhly motor. jedině, kdy startuji se spojkou, tak v mrazech -25 a více, tam už je docela poznat odpor oleje v převodovce a baterka taky nemá 100% kapacitu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.