tomasso2 Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Dobry den, rad bych se zeptal, Fabia 2 rv 2011 najednou dnes zacla vydavat divne zvuky jakoby na strane ridice zespod zvenku, zvuk typu jako kdyz o sebe bouchaji dve cihly, nevite co by to mohlo byt. Je to 1,2 TSi, najeto 7tis km. Dik za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kawi66 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Zdravím, já mám de facto to stejný 12/2011 najeto 7,5t akorát to vychází jako kdyby z kufru (celej jsem ho prolezl všechno zkoušel jestli není uvolněná rezerva nebo něco) a vůbec nevím co s tím. je to taky na straně řidiče jako kdyby nad zadním kolem. Dobry den, rad bych se zeptal, Fabia 2 rv 2011 najednou dnes zacla vydavat divne zvuky jakoby na strane ridice zespod zvenku, zvuk typu jako kdyz o sebe bouchaji dve cihly, nevite co by to mohlo byt. Je to 1,2 TSi, najeto 7tis km. Dik za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Liberec Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Taktéž já občas slyším tlumený úder jako vlevo vzadu, také jsem nechal zkontrolovat tlumiče, uchycení atd..., ale nic se nenašlo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polov Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Já jsem taky řešil ťukání, no nakonec jsem přišel na to, že to dělá ulomená úchytka podběhu, kdy spodní část se ulomila a horní část tam nějak drží a při otřesech klepe o plech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bokko Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 ventilator kurenia chlapci ma axialnu vôlu a na nerovnostiach to klepe ako keby gulovy cap alebo kost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassx Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 na kruháku hlavně když se auto zhoupne a jsou vytočené kola tak to slyším dost často ( kovovej zvuk) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.