Publikováno Květen 9, 201213 r Dobry den, rad bych se zeptal, Fabia 2 rv 2011 najednou dnes zacla vydavat divne zvuky jakoby na strane ridice zespod zvenku, zvuk typu jako kdyz o sebe bouchaji dve cihly, nevite co by to mohlo byt. Je to 1,2 TSi, najeto 7tis km. Dik za informace.
Květen 31, 201213 r Zdravím, já mám de facto to stejný 12/2011 najeto 7,5t akorát to vychází jako kdyby z kufru (celej jsem ho prolezl všechno zkoušel jestli není uvolněná rezerva nebo něco) a vůbec nevím co s tím. je to taky na straně řidiče jako kdyby nad zadním kolem. Dobry den, rad bych se zeptal, Fabia 2 rv 2011 najednou dnes zacla vydavat divne zvuky jakoby na strane ridice zespod zvenku, zvuk typu jako kdyz o sebe bouchaji dve cihly, nevite co by to mohlo byt. Je to 1,2 TSi, najeto 7tis km. Dik za informace.
Březen 22, 201312 r Taktéž já občas slyším tlumený úder jako vlevo vzadu, také jsem nechal zkontrolovat tlumiče, uchycení atd..., ale nic se nenašlo :-(
Březen 23, 201312 r Já jsem taky řešil ťukání, no nakonec jsem přišel na to, že to dělá ulomená úchytka podběhu, kdy spodní část se ulomila a horní část tam nějak drží a při otřesech klepe o plech...
Srpen 8, 201312 r ventilator kurenia chlapci ma axialnu vôlu a na nerovnostiach to klepe ako keby gulovy cap alebo kost...
Srpen 9, 201312 r na kruháku hlavně když se auto zhoupne a jsou vytočené kola tak to slyším dost často ( kovovej zvuk)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.