mc2uba Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) !!!!PROSÍM POMOC!!!!!!Zda-li někdo objevíte kdekoli v koutech Naší republiky Černou Fabii RS I, se samolepkou na přední kapotě SORGEL AUTOHAUSE v pravém předním rohu, jinak komplet original RS výbava bez zatónovaní oken na letních litých RS kolech s prodřenou bočnicí na sedadle řidiče, prosím dejte vědět i v případě, že byste mohli pojmout podezření, kdo by mi takovouhle Fabku mohl odcizit z obce Oseček u Pňova-Předhrádí za Kolínem. Odměna za nález vozidla 10.000,--Kč!!!!! za pachatele 10.000,--Kč a pohled jak mu zlomim obě kolena!!!! Prosím sdílejte všichni a pomožte může stát kdekoli v jakékoli dílně, nebo sídlišti, není to vtip měl jsem jí 14 dní DĚKUJI!!! INFO PROSIM NA 775/223320 Jan Kalousek Editováno: 14. Květen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davdav Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 Jezdím dělat kontroly mostů okres Praha-východ, Kolín, Nymburk... Budu se koukat, jestli něco nezahlédnu. RS zase tolik není. Fakt mě překvapuje rychlost s jakou ti ji ukradli. Stalo se mi něco podobného, ale naštěstí s "dobrým" koncem. Měl jsem novou fábii tři týdny, když se mi ji nějaký čorkař pokusl ukrást. Naštěstí jsem si nechal namontovat spínač, takže se mu nepodařilo ujet. Jen udělal škodu za 60 tisíc. Ti zloději snad mají čuch na nová auta. Přeju ti, abys ji našel. A užij si ty kolena. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 To není moje auto, jen někdo jí hledá, tak jsem sdílel dál Hele auta z bazarů jsou rizikové jsou i takové případy, kde máš v zrcátku připravené nové doklady a klíče od auta, takže si koupíš nové auto a klidně během první noci už ho zase nemáš Kolega se takhle odstěhoval po 10ti letech do Prahy, 3 roky měl Fabii v pohodě a po 14 dní v Praze byla pryč jenže on na tom jenom vidělal a zloděj se ráno musel hodně mlátit, páč ta Fabka byla hroznej křáp Noo, takže jsem jen sdílel, třeba se najde.. prý jsou nějaké nové informace, že byla viděna v okolí Beněšovska, ale jestli to byla opravdu ona, toť otázka.. Přece jenom, nic extra vyjímečného tam na první pohled nemá max, že by to jezdilo na stejných značkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.