xxx_boy19 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Nazdar mám problém z mojou Octavkou a dúfam že mi pomôžete Pri prejazde nerovnosťou mi poskakuje strešné okno a rád by som ho nejak upevnil alebo dotiahol na pevno no neviem nájsť dorazy alebo niečo čím by pri zavretí okna držalo pevne na mieste. Za pomoc vopred ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 můžu Ti poslat příručku, kde je popsáno vše okolo střešního okna. Ale spíš bych ti doporučil nechat to seřídit přímo ve škodovce. S oknem není moc sranda - něco někde špatně nastavíš a máš problém. Za těch pár korun pro servis toto podle mě stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx_boy19 Vloženo 19. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 no asi máš pravdu pôjdem s tým priam do Škoda servisu dúfam že to nebude drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.