Kub1k škoda Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 ŠKODA octavia 1.9 TDI. Dobrý den chci se zeptat včera jak jsem jel z práce sem srazil zajíce, nejel jsem nejak zvlášť rychle kolem 60Km/h.Zajíc mi skočil pod podvozek jako by mezi přední kola.Pote sem zastavil,ale pak se rozjel a jednou šlápl na brzdu a vydal se nejaký zvuk jako by neco nasalo vzduch. a ted když chci zabrzdit musím na pedál hrozně tlačit abych vubec zastavil,jinak to brzdí normálně jenom prostě musím na pedál tlačit hroznou silou§ Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Nesundal ti nějakou hadičku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 neuletěla ti hadice od posilovače???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Hmm to by se ale nelíbilo ani motoru ne? Teda mému...Mě by auto se sundanou hadicí pořádně nejelo.... Ale je to možnost určitě... Navíc ta náhoda...vždyť je ta hadice dost nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kub1k škoda Vloženo 19. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 Přesně tak ta hadice je nahoře a je tam žadna neuletěla ani praskliny jsem nenašel.Kryt motoru ze spod je taky OK .Vždycky když nastartuji a chvíli to nechám na volnobeh a potom vypnu motor a zmačknu brzdu tak pod pedálem se ozve jako by nekde unikal vzduch psss a pak konec. pak to uděla zase až po nastartování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djjuju Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 To je docela zajimavé..... Když ti nic viditelně nepoškodil a jako by ti uniká vzduch.... Max, když ti nikdo neporadí, tak servis, jestli máš známého.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 A nebo to je náhoda jako prase a se zajícem to nemá co dělat a potento se ti něco co s ním nesouvisí.Tak si nech někým šlápnout na pedál a poslouchej odkud zapssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Možná budeš muset asi odvzdušnit brzdovou soustavu. Nejel si se zataženou ručkou? Ten pedál jde těžko, tzn. že zabírá více "ze spoda"? Jestli Ti to syčí, tak buď to někde uniká nebo stačí jen odvzdušnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.