Přejít na obsah

Jaký je tlak v okruhu klimatizace?


dobima

Doporučené příspěvky

ahoj, nevím, odkud jsi, ale zrovna včera jsem byl v AUTO KRALUPY (Kralupy nad Vltavou) doplnit a vyčistit klimatizaci. Obsah by měl být u O2 zhruba 550...a min. tak polovina, aby to nemělo mít vliv na chod motoru. Kdybys to neměl daleko, zajeť tam a zkontrolují ti to tam, pokud jim řekneš HESLO: Konec roztočům (viz. web. stránka) . Mají zrovna do konce měsíce akci na toto. Mě kontrola a čištění a doplnění vyšlo na 250,-Kč

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja mam ale trosku jiny problem koupil jsem auto a nesla klima a protoze to bylo pred zimou tak jsem to nechal byt a zacal jsem to resit az ted byl jsem v servise kde to napojili normalne na tlakovou lahev a pousteli do toho nejaky plyn nechal to natlakovat a potom mi ukazoval budik kde sla rucicka velice rychle dolu takze tam bude nekde dost velka netesnost nebo dira takze tam neni chladici medium zadne. Jenze nevim jaky do toho poustel tlak jestli primo z te flasky nebo to necim reguloval. A prave ja si tohle muzu udelat sam a mrknout se jestli to nekde sici jenom nevim kolik do toho muzu pustit toho tlaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jelikož mám v tom servise dobré vztahy, byl jsem u toho,...nejdříve probíhá vypouštění, co jsem zjistil,...čištění a následně naplnění, vše automaticky. Po spuštění bylo vidět, jak jednotlivé procenta jdou dolu a při plnění nahoru. Tak pokud to tam nemáš daleko, za zkontrolování na akci nic nedáš:-) a když tak ti poví, kde je závada a zda si to tam necháš opravit nebo to uděláš sám.....to je jediné co můžu říci!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...