Dalibor Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ahoj všeci, potřebuji pomoc se zámkem dveří fabia. Měnil jsem tatovi stahovačku okna a už při rozdělávání jsem si všiml, že je prasklý takový plast od kolíku otevírání dveří (viz. příloha). Nevíte náhodou, dá se to někde sehnat, aniž bych musel kupovat celý zámek?? Díky za info, Dalibor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 kup použitý na vrakovišti (cena 100 - 500 Kč), náhradní díly na zámky nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pavel Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 pokud máš zájem tak tu jeden použitej mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalibor Vloženo 21. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 pokud máš zájem tak tu jeden použitej mam co by jsi za něj chtěl? Musím se zeptat taty, je to jeho Fabka, teď se rozhodl, že bude jezdit bez toho kolíku, že je chudej důchodce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1tris Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Ahojte mě se stalo to samé nemá někdo ještě jeden kousek toho plastového kolíku Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.