wén@ Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 (editace) Zdravím.Mám delší dobou problém a nevím co s ním.Když dosáhnu rychlosti nad 110km/h,tak se začne pěkně třást volant a celé auto.A začalo to taky dost dělat při brždění,ale jsou komplet nové brzdy. Proběhla výměna silentbloků na ramenou,čepy,tyčky stabíků,nové pneu,vyvážená kola 2krát.Byl i měněn držák motoru u nádobky. Jediné co vím,tak teď mi začali klapat tlumiče,takže horní uložení k.o.Ale to chvění bylo i před tlumiči. Co ostatní držáky motoru? Nic už mě nenapadá. A to Epc se rozsvítilo po tom,co mi prdnul pletenec.Auto při jakékoliv teplotě po puštění plynu cukne.Ale chybu na Vagu to vykazuje jako chybný brzdový spínač,dal jsem nový a nic.Prý by to mohl být i pedál ještě,ale to mi přijde divné.Takže nechápu souvislost spínač s vejfukem .A dále to ukazovalo vadný snímač Abs,to ale nemám,tak kde je zakopanej pes? Nijak dramaticky jsem to neřešil zatím,proto se ptám tady vás. Editováno: 20. Květen 2012, autor: wén@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.