Publikováno Květen 20, 201213 r Byl by někdo ochotný mi vysvětlit, k čemu slouží tlačítko umístěné na B sloupku dole vedle řidičovi sedačky? Evidentně je k vypnutí hlídání vnitřního prostoru, ale význam fce nechápu... Díky za vysvětlení.
Květen 20, 201213 r Nevím, jako máš verzi alarmu. Jsou možné dvě.Jedna umí jen hlídání vnitřního prostoru, a ta druhá má navíc ještě náklonové čidlo. Vypnutí hlídání vnitřního prostoru např. v případě že chci někoho v autě zamknout. Vypnutí náklonového čidla v případě přepravy auta na plošině nákladního vozu či vlaku.
Květen 20, 201213 r Nebo když máš povotevřený okýnka a nechceš, aby ti auto řvalo kvůli kdejaký mouše.
Květen 21, 201213 r Přesně tak, když nechám psa v autě a nechci, aby se mi zbláznil z alarmu, tak na to tam to tlačítko je. Tak, tohle máme vyřešeno, ale napadla mě ještě jedna věc - kde jsou vlastně čidla snímající pohyb v autě? U Passatu jsem je měl v zadních lampičkách, tady ať hledám jak hledám, tak nevím kde jsou. Ale jsou tam, to jsem už zjistil.
Červen 3, 201213 r já mám problém s tím, že když parkuju ze šikma, tak 5x z 10 mi spustí hned po zamknutí alarm. zkoušel jsem to i pomačkat těma knoflíkama, sice jakoby zoranžověli, ale auto houká stále. žádný rozdíl. kde může být problém??
Červen 3, 201213 r Protože nevypneš alarm komplet, ale jen hlídání vnitřího prostoru. Ale náklonový čidlo pracuje furt. Takže chba bude v něm. Mi občas parkujem před vjezdem do garáže na dost prudkým kopci a problém není. Co mě vysvětlovali funkci náklonovýho čidla - pokud nekecali, tak funguje tak, že při zamčení si zapamatuje polohu auta-naklonění a křičí při změně o určitej úhel. Že to není tak, že by třeba od sklonu 5°křičelo, ale je to o změně polohy.
Červen 4, 201213 r Já mám teda na tlačítku na sloupku řidiče obrázek i náklonu, tlačítkem tedy vypnu i náklonové čidlo. Mělo by to tak být kvůli přepravě trajektem, tam se to houpe a auto by pořád houkalo... Ale jestli to tak je vyzkouším v praxi až za měsíc na trajektu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.