Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes ráno jsem chtěl chladit,ale s ventilátorů jde jen teplý vzduch.Mám manuální klimošku,ta byla vypnutá,jel jsem jen na ventilátory a nic nepomohlo,jen vypnout cirkulaci a dát jí pouze na vnitřní.Nevíte čím to může být?Klimoška?díky

Vloženo (editace)

Mám v tom zmatek:samozřejmě musíš zapnout klimu,pokud nechladí,tak je bud malo chladiva v systému nebo máš kompresor v p....i.,nebo jen pojistka.

Editováno: , autor: milan1971
Vloženo

JJ když dám chlazení i topení tak stejně s toho jde horký vzudch.Můžu i zapnout klimošku a stejně fouká horký vzduch.kde nejdu tu strunu?V motoru nebo musím rozebrat ty ovladače,mám manuální klimošku.díky moc

Vloženo (editace)

Nejdřív bych zkontroloval funkci kompresoru:když zapneš klimu na chlazení měli by ti jít oba ventilátory,a je to slyšet když zapne kompresor,jestli tohle funguje tak bych nechal doplnit chladivem.Předtím ti šla normálně?Zkontroluj ještě pojisku je na pozici č.16

Editováno: , autor: milan1971
Vloženo

pokud mu jde horky vzduch i kdyz ma ovladac na topeni na studeno, tak to klimou nebude

ovladaci struna (bovden) vede mezi panelem (ovlace) topeni a samotnym telesem topeni

okolo pedalu a u spolujezdce by tam mohlo byt videt, jestli se hybe nejake tahlo, kdyz menis teplotu

• o 4 měsíce později...
Vloženo

JJ když dám chlazení i topení tak stejně s toho jde horký vzudch.Můžu i zapnout klimošku a stejně fouká horký vzduch.kde nejdu tu strunu?V motoru nebo musím rozebrat ty ovladače,mám manuální klimošku.díky moc

mám teď stejnej problem, auto jsem takhle koupil. Vyřešil si to? bylo to to lanko? Dneska na to kouknu jestli tam nejaky uvidim :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...