Ondra_1 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Ahoj, mám takový drobnější problém s motorem 2.5TDI 120kW. Např. když jedu po dálnici v klidu na tempomat a pak chci zrychlit kvůli předjetí, tak to často po sešlápnutí plynu pěkně zabere, ale hned za okamžik ten motor ztratí na chvilku část tahu a pak zase plynule zabere. Projevuje se to i tak, že když třeba zrychluju na dvojku z nízkých do vysokých otáček, tak ten zátah není uplně plynulý a je tam dvakrát nebo třikrát cítit mírný pokles výkonu. Celkově ten motor výkon má a i spotřeba je OK (průmer cca 6,5), takže je to spíš takový "kosmetický" problém. Netušíte někdo čím to může být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Hele, nemas neco podobneho jako ted resim ja s mou 2.0 TDi? Byla by to velka nahoda, ale jeden nikdy nevi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Nemáš náhodou problém s váhou vzduchu že se ti to třeba začne dusit ? Podobný problém byl u našeho služebáku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Palivovy filter ? je v akom stave??? daj to na VAG a daj log ako ide vaha vzduchu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phate Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Váha vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 No jo, VAGína a live data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suplicek Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Mě se stává celkem často že jedu po rovině, sešlápnu plyn, dostaví se celkem obstojný zátah motoru, otáčky vystoupají na 2000 a najednou to vypada jako kdybych ubral plyn, ale po chvilce zase zabere a jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satas Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 Nenaklápí turbo nebo je váha KO atd.Takže diag a live data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suplicek Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Hodlám se podívat na to naklápění Váhu jsem vyměnil a je to stejny. Stává se že do kopce sešlápnu plyn a zátah nikde. Nevíte někdo při jakym podtlaku má být jaké naklopení ( poloha táhla ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkihome Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 presne toto iste som riesil na OOOO A4 pred par rokmi a mne to robil predsuvnik vstreku na cerpadle VP44 (stihli mi ho zreparovat este predtym ako uplne odisla elektronika). predpokladam, ze tu bude identicke cerpadlo. ale urcite to chce najprv vaginu a zive data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.