Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj má tu někdo Fabku II 1.9Tdi 77kw ?

Chci se zeptat kolik dáváte oleje při výměně? Když dám přesně 4l tak je to 1cm nad maximem ( na měrce ) Takže vždycky odpouštím ..

Můj odhad je 3,5l no prostě kolik dáváte vy ?

Díky :-)

Vloženo

Podle toho jekej máš typ motoru. Pro BLS 1,9 l/77 kW TDI PD-DPF 4,3 l oleje VW 507 00 a pro AXR, BSW 1,9 l/77 kW TDI PD 3,8 l oleje VW 506 01, VW 507 00 VW 505 01 všechno to jsou náplně s výměnou olejového filtru!

Vloženo

Chlapy auto jsem koupil když mělo najeto 40tis ( takže podle mě nové auto ) . Když vyměním olej se všemi filtry a dám tam přesně 4L oleje tak mi na měrce ukáže alespoň 2cm nad maximem :( Prostě nechápu proč.... Opravdu nedokážu pochopit proč to tak je...Takže teď nevím jestli tam mám dát 4,3l a jezdit s olejem podle měrky 2cm nad maximem a nebo tam dát 3l a jezdit podle měrky v normálu. Jinak auto je skvělý ! jen tohle je veliké mínus :(

Vloženo

ak vypustíš olej,keď je motor zohriaty v prevádzkovej teplote,predtým povolíš prípadne vyhodíš olejový filter a ešte aj odsaješ olej z držiaka olej.filtra,tak tých 4,3l bude aktuálnych..

inak ak len vypustíš,potom vymeníš len filter,tak ti bude stačiť asi 3,8l

Vloženo (editace)

Chlapy auto jsem koupil když mělo najeto 40tis ( takže podle mě nové auto ) . Když vyměním olej se všemi filtry a dám tam přesně 4L oleje tak mi na měrce ukáže alespoň 2cm nad maximem :( Prostě nechápu proč.... Opravdu nedokážu pochopit proč to tak je...Takže teď nevím jestli tam mám dát 4,3l a jezdit s olejem podle měrky 2cm nad maximem a nebo tam dát 3l a jezdit podle měrky v normálu. Jinak auto je skvělý ! jen tohle je veliké mínus :(

:kol-47::kol-24: Zaklad je napisat KOD MOTORA!!! Potom ti presne VIEME povedat kolko oleja ide do motora!!!!

Alebo mas zlu mierku oleja-benzinovy model. Ty mas diesel.

Este nam prezrad presny postup ako menis olej. A kedy kontrolujes ten olej.

MOTOR uz bol nastartovani??? Alebo este nebol nastartovani?? A ty merias hladinu oleja.

Editováno: , autor: PROCHY603

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...