marek.88 Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Čaute mam takovej menší větší problém. mam oct II. (2006 BKC) má problémy se startováním a svítí kontrolka motoru, na diagnostice- špatné čidlo teploty nasávaného paliva. čidlo sem vyměnil, závada vymazána ale hned se oběvila znovu... elektrikář z neautoriz. servisu tvrdí že je to řj. že z ní nejde -, prý to chce novou řj. nemáte někdo podobnou zkušenost? nevíte co by to mohlo být? myslíte že by šla řj. opravit? napadlo mě třeba nějakej tuning proveden domácím kutilem. (třeba nějakej odpor navíc, nebo tak něco.) dnes mi volala přítelka že jí auto nenastartovalo vůbec. prosím o radu Marek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 kabeláž do jednotky proměřoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 29. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 jo, myslím že jo. Známej zkusí sehnat na zkoušku jinou řj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 tiež by som to videl na špatnú kabeláž...niekde prerušený,uhnitý,zaoxidovaný kabel...treba to poriadne prejsť postupne od toho čidla teploty paliva...odmotať izoláciu z kabeláže a kontrolovať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 kabeláž u startéru přerušená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 a je to čidlo teploty paliva a nebo čidlo teploty nasávaného vzduchu čidlo teploty nasávaného paliva tam myslím není na 99% to ř.j. nebude, řeším tohler často a jednotky jen tak samy od sebe neodchází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 je to čidlo paliva. Teď mam frmol, do servisu to dam až někdy příští měsíc. Když to nebude řj. tak budu moooc šťastnej, přece jen za ní chtěj docela raketu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 tak marek,aby sme si to ujasnili..je to čidlo teploty paliva....áno?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 áno. je to čidlo teploty paliva. myslím že to psalo na diagnostice od delphi - ,,čidlo teploty nasávaného paliva" už je to pár měsíců, tak se možná pletu. a ještě pro upřesnění měnil jsem čidlo co je mezi p.filtrem a paliv. čerpadlem.- a žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 ani sa nedivím..už štyria sme ti tu písali o kontrole kabeláže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 kabely jsou ok, elektrikář to proměřoval a řikal že už z řj, nejde - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 daj vedieť ako si dopadol,ak budeš meniť tú RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 známej mi sežene nějakou na zkoušku, když to bude ok, tak doufam že někdo zvládne opravit tu mojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek.88 Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Tak, samozřejmě ste měli pravdu. Auto jsem dal schopnýmu mechanikovi a byl to překlesanej kabel (někde pod baterkou ve svazku). Docela se mi ulevilo, a ten ,,autoelektrikář,, co mi řek že to je určitě řj. už mi tam nikdy neuvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 motorovka prakticky neodchází, hlavně, že se povedlo problém odstaranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Stešně rád čtu takové příspěvky. Ještě kdyby to tak platilo o všem v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 takže platí 2x meraj,1x rež...no hlavne,že si to vyriešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.