Publikováno Květen 30, 201213 r Zdravím, tak nějak jsem mi zalíbilo pár věcí z F2, které bych rád dal do F1. Co lze všechno bez úprav prohodit? Vím o sedačkách, ale co dál? Někde jsem viděl RS volant z F2 v F1.. to lze jen výměnou nebo se to musí nějak upravit? A jak je to s airbagem? Co dalšího se dá jednoduše prohodit a tím si zmodernizovat starou dobrou F1? Dík Upraveno Květen 31, 201213 r od mc2uba
Květen 30, 201213 r tyhle dvě auta mají stejnou podlahu - více méně. Pasujou tam sedačky, a - a - a vlastně nic dalšího mě nenapadá co by mělo smysl (možná přední bezp. pásy) Pokud je to před faceliftem tak ještě nějaký věci v motorovém prostoru a klima/topení. Mážná nápravy, ale to si nejsem jistej. Pak taky záleží na míře úprav to tam pak dostaneš skoro všechno
Květen 31, 201213 r Jde i volantik s begem ; ) jen musis prehodit kabliky pak po lehke uprave loketka
Květen 31, 201213 r Zdravím, tak nějak jsem mi zalíbilo pár věcí z F2, které bych rád dal do F1. Ve vlákně píšeš věco z FII do FI, ale v nadpisu tvrdíš opak - Co všechno jde z F1 do F2? Až si ujasníš co z čeho kam budeš dávat pošli mi SZ a já popřípadně upravým název vlákna, nebo si uprav info ve vlákně.
Květen 31, 201213 r Autor Jde i volantik s begem ; ) jen musis prehodit kabliky pak po lehke uprave loketka Neni tady nejake vlakno, kde by vymena byla popsana? z f2 do f1? Dik.
Květen 31, 201213 r Vim ze bylo urcite na sicny a upravu loketky z fll do fl ,ale jestli neco navic to fakt netusim Upraveno Květen 31, 201213 r od jozzi
Květen 31, 201213 r Autor Tak sedacky jsem cetl. To je vymena kus za kus a hotovo. Loketku asi najdu. Spis jsem myslel ten volant.. Jak je to s budika v pristrojovce? Tam se to nejak upravuje nebo jen kus za kus (samozrejme musi byt nafta a nafta a bez toho atredoveho displeje, kdyz ho tam taky nemam).. pokud se to tedy do F2 jeste delalo.. Upraveno Květen 31, 201213 r od mc2uba
Květen 31, 201213 r Teoreticky Fl face a Fll predface maj kompatibilni elektriku , tak by sly i budiky , ale urcite by se muselo neco upravit a volantik nabeton pude podivej se k memphikovi
Květen 31, 201213 r Autor Ted jsem prosel asi 20 stran o Kvetusce .. slintam a asi mu napisu vecer SZ, jestli by nebyl pritel na telefonu .. jen ty ceny jsou dost drasticke .. vcera jsem koukal na novy volant z F2RS s bagem a chteji za nej 9000 kc :X
Květen 31, 201213 r Autor Fakt? To bys byl hodnej, ale nejdriv ten volant musim nekde sehnat za normalni penize
Květen 31, 201213 r pokud jsi z Prahy tak to není problém, jen se domluvit....tu a tam se za normální peníze sehnat dá....
Květen 31, 201213 r Autor Ja vim, na vrakoviste asi nema cenu jezdit, co? Tam asi funkcni s bagem mit nebudou.. vetsinou na totalce bag boichne, jinak nevim, proc by ho tam nekdo daval..
Květen 31, 201213 r a skusit ten vrakac a ptm zhanat len airbag?? na nete casto predavaju len airbagy
Květen 31, 201213 r Jak je to s budika v pristrojovce? Tam se to nejak upravuje nebo jen kus za kus (samozrejme musi byt nafta a nafta a bez toho atredoveho displeje, kdyz ho tam taky nemam).. pokud se to tedy do F2 jeste delalo.. Budíky dělal bobík a museli se upravovat. Mechanicky. Nebylo to vo přehození budíků a hotovo. Maj trošku jinej tvar. Pro ostatní aby se nedivili: Uprven nadpis tématu z Co všechno jde z F1 do F2? na správný Co všechno jde z F2 do F1?
Květen 31, 201213 r Autor Ze bych koupil kamaraduv airbag, co mu pred tydnem ukradli z auta diky za prejmenovani
Červen 1, 201213 r Autor Super, diky. Asi budu postupne upravovat prvni prispevek a psat tam, co jde vse zamenit a kdyz bude navod, tak pridam i navod. Myslim, ze takhle pohromade se to bude hodit vice uzivatelum Edit: u memphika jsem se docetl, ze konenktor na airbag u volantu z F2 by mel byt stejny jako ma F1 od rv. 2006. Takze by se nemusely prehazovat piny a vlastne se to jen zapoji.. muze tuhle informaci nekdo potvrdit. Tam jsem se to nedocetl, zda to je 100% pravda. Dik. Upraveno Červen 1, 201213 r od mc2uba
Červen 9, 201213 r Ano, konektor u FII je stejný jako u FI facelift, u předfaceliftu stačí přestřihnut drátky a naletovat nový konektor...
Červen 10, 201213 r zadny stierac.... Ale kdež, na F1 pasuje stěrač z O2, z F2 má krátkou stírací lištu
Červen 13, 201213 r Autor Na obautodily.cz jsem našel 3 rámený volant z Roomster (stejný jako v F2) za 5090 kč s airbagem nový, samozřejmě vyprodáno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.