mc2uba Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 (editace) Zdravím, tak nějak jsem mi zalíbilo pár věcí z F2, které bych rád dal do F1. Co lze všechno bez úprav prohodit? Vím o sedačkách, ale co dál? Někde jsem viděl RS volant z F2 v F1.. to lze jen výměnou nebo se to musí nějak upravit? A jak je to s airbagem? Co dalšího se dá jednoduše prohodit a tím si zmodernizovat starou dobrou F1? Dík Editováno: 31. Květen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 30. Květen 2012 Sdílet Vloženo 30. Květen 2012 tyhle dvě auta mají stejnou podlahu - více méně. Pasujou tam sedačky, a - a - a vlastně nic dalšího mě nenapadá co by mělo smysl (možná přední bezp. pásy) Pokud je to před faceliftem tak ještě nějaký věci v motorovém prostoru a klima/topení. Mážná nápravy, ale to si nejsem jistej. Pak taky záleží na míře úprav to tam pak dostaneš skoro všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Jde i volantik s begem ; ) jen musis prehodit kabliky pak po lehke uprave loketka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Zdravím, tak nějak jsem mi zalíbilo pár věcí z F2, které bych rád dal do F1. Ve vlákně píšeš věco z FII do FI, ale v nadpisu tvrdíš opak - Co všechno jde z F1 do F2? Až si ujasníš co z čeho kam budeš dávat pošli mi SZ a já popřípadně upravým název vlákna, nebo si uprav info ve vlákně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 zadny stierac.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Jde i volantik s begem ; ) jen musis prehodit kabliky pak po lehke uprave loketka Neni tady nejake vlakno, kde by vymena byla popsana? z f2 do f1? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) Vim ze bylo urcite na sicny a upravu loketky z fll do fl ,ale jestli neco navic to fakt netusim Editováno: 31. Květen 2012, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 (editace) Tak sedacky jsem cetl. To je vymena kus za kus a hotovo. Loketku asi najdu. Spis jsem myslel ten volant.. Jak je to s budika v pristrojovce? Tam se to nejak upravuje nebo jen kus za kus (samozrejme musi byt nafta a nafta a bez toho atredoveho displeje, kdyz ho tam taky nemam).. pokud se to tedy do F2 jeste delalo.. Editováno: 31. Květen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Teoreticky Fl face a Fll predface maj kompatibilni elektriku , tak by sly i budiky , ale urcite by se muselo neco upravit a volantik nabeton pude podivej se k memphikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Ted jsem prosel asi 20 stran o Kvetusce .. slintam a asi mu napisu vecer SZ, jestli by nebyl pritel na telefonu .. jen ty ceny jsou dost drasticke .. vcera jsem koukal na novy volant z F2RS s bagem a chteji za nej 9000 kc :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Da se sehnat i za pulku ceny jinak kdysi v prvni fabce to mel u Lukysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Taky kouknu dik za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 jasně že volant pasuje....klidně Ti ho přehodím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Fakt? To bys byl hodnej, ale nejdriv ten volant musim nekde sehnat za normalni penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 pokud jsi z Prahy tak to není problém, jen se domluvit....tu a tam se za normální peníze sehnat dá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Ja vim, na vrakoviste asi nema cenu jezdit, co? Tam asi funkcni s bagem mit nebudou.. vetsinou na totalce bag boichne, jinak nevim, proc by ho tam nekdo daval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 koukej po inzerátech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahdul Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 a skusit ten vrakac a ptm zhanat len airbag?? na nete casto predavaju len airbagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Jak je to s budika v pristrojovce? Tam se to nejak upravuje nebo jen kus za kus (samozrejme musi byt nafta a nafta a bez toho atredoveho displeje, kdyz ho tam taky nemam).. pokud se to tedy do F2 jeste delalo.. Budíky dělal bobík a museli se upravovat. Mechanicky. Nebylo to vo přehození budíků a hotovo. Maj trošku jinej tvar. Pro ostatní aby se nedivili: Uprven nadpis tématu z Co všechno jde z F1 do F2? na správný Co všechno jde z F2 do F1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 31. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Ze bych koupil kamaraduv airbag, co mu pred tydnem ukradli z auta diky za prejmenovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 jo jo, loketka jde taky. Tu návod: ode mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 1. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 (editace) Super, diky. Asi budu postupne upravovat prvni prispevek a psat tam, co jde vse zamenit a kdyz bude navod, tak pridam i navod. Myslim, ze takhle pohromade se to bude hodit vice uzivatelum Edit: u memphika jsem se docetl, ze konenktor na airbag u volantu z F2 by mel byt stejny jako ma F1 od rv. 2006. Takze by se nemusely prehazovat piny a vlastne se to jen zapoji.. muze tuhle informaci nekdo potvrdit. Tam jsem se to nedocetl, zda to je 100% pravda. Dik. Editováno: 1. Červen 2012, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Ano, konektor u FII je stejný jako u FI facelift, u předfaceliftu stačí přestřihnut drátky a naletovat nový konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 zadny stierac.... Ale kdež, na F1 pasuje stěrač z O2, z F2 má krátkou stírací lištu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2012 Na obautodily.cz jsem našel 3 rámený volant z Roomster (stejný jako v F2) za 5090 kč s airbagem nový, samozřejmě vyprodáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.