jurdadavid Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Tak jsem dneska někde na bazaru na netu videl protihlukovou podlozku pod koberec... Nikdy jsem ji nevidel a prekvapilo me, ze neco takoveho je... A vim, ze pokud to v aute nemam, chci to :-D Dava se to do fabie ve vyrobe nebo to je jen "nadstandart" ? Mám to tedy i já ve fabii 2005 , jako ze by ho tam po face davali?? Protoze kdyz jsem svouji starou fabcu (2002) obmenoval a vymenoval koberec, izolace tam nebyla.... A otazka... Pokud existuje, kde ji sehnat na combi....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 Protihlukova podlozka pod koberec sa seriovo montovala pre SDI ,TDI MOTORY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Mám benzín 2,0 85kW v Octavii I. a taky ji tam mám. Vím to určitě, protože jsem celou podlahu tlumil, odhlučňoval a zateploval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Tu sa riesia FABIE1 TEMA JE PRE FABIE. Nie kazda fabia ma protihlukovu izolaciu pod kobercom. :kol-31: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.