Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Líbí se mi u Fabie kombinace červená karoserie + bílá střecha.Má někdo z Vás tuto kombinaci na Yetim nebo alespoň fotku?V konfigurátoru možnost bílé střechy je, ale fotka je moc malá.Dík Pavel

• Autor

Díky moc za fotky.Teď jsi mne zviklal.Ta černá a v karbonu..........

• Autor

Nechtělo by to ještě černé sloupky?

post-2919-0-87468200-1338571717_thumb.jp

Já bych tam černé sloupky viděl přímo jako nutnost,auto to úplně změní. Oddělíš spodek auta a střechu,k tomu Sun Set a myslím,že v porovnání s pouze červeným to je opravdu bomba. Jinak pokud nejsi Slávista tak tu bílou střechu jsem na červeném autě vidět jak v bílé tak ve slonové kosti a není to ono, špiní se to a černá je praktičtější,ale to je na tobě. Pak se jen rozhodnout jaké hagusy, k černé bych dal stříbrné a boční lišty taky,k bílé spíš černé.

Upraveno od WalkerT

Pánové, viděl jsem Octávu I v celé matné černé a zaujala na první pohled, prostě nádhera.

• Autor

Poraďte prosím,jak se sundávají hagusy.Lepiči mají moc práce,budou rádi,když si je sundám

Polep je domluven,barva nerozhodnuta -já černou,žena bílou.Cena 2200,-Kč, folie 12-letá .

Dík Pavel

Sundat jdou vcelku rychle. Musíš odtrhnout ty černé krytky vpředu a vzadu jsou nacvaknute jde to docela lehce a pak jsou přišroubovány na několik šroubů s tisícihranem. Jediný problém je sehnat ten správný tisícihran, ale dá se.

Musíš sundat ty plastové krytky v přední a zadní části hagusů, je to nacvaklé na dvou plastových zámečcích viz.foto zadního uložení, pod nimi jsou pak dva šrouby. Vepředu to bude podobné.

post-58894-0-12351000-1338802364_thumb.j

Upraveno od WalkerT

S jídlem roste chuť.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.