Publikováno Červen 2, 201213 r Ahoj, máte někdo zkušenosti s instalací wooferu pod sedačku?? Vejde se vůbec (RS sedačky) a jaký případně koupit? Nechci si ubírat místo v kufru a audiofil nejsem, takže by mi tohle řešení bohatě stačilo. Díky
Červen 2, 201213 r Pokud nejsi audiofil tak ti bude stačit nějakej sencor za pár kaček. Kamoš ho měl ve vektře a na běžnej poslech to stačilo. Rozměr by se měl dat najít na netu.
Prosinec 24, 201212 r Pod sedačku se ti nevejde, teda pokud nechceš nějakýho mrzáka...mám to vymyšlený o dost líp
Prosinec 24, 201212 r Sencor je synonymem "kvality" ....pokud už by jsi chtěl SW pod sedačku tak tento s 20cm wooferem.Rozměry 348x238x73mm a max. příkon 10A takže to není žádný žrout proudu. ...jako lepší řešení bych ale spíš věnoval pozornost předním dveřím.Kvalitnější kompa a vytlumit dveře...a na SW si nevzpomeneš...rozhodně ne na 8" velikost...
Prosinec 24, 201212 r Já osobně mám tenhle http://www.audioland.cz/boss-audio/boss-audio-bass900.html , hraje to parádně a mám ho pod kaslíkem u spolujezdce, nikde neni nic vidět a ničemu to nepřekáží.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.