RS_PepeONE Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Ahoj, máte někdo zkušenosti s instalací wooferu pod sedačku?? Vejde se vůbec (RS sedačky) a jaký případně koupit? Nechci si ubírat místo v kufru a audiofil nejsem, takže by mi tohle řešení bohatě stačilo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Pokud nejsi audiofil tak ti bude stačit nějakej sencor za pár kaček. Kamoš ho měl ve vektře a na běžnej poslech to stačilo. Rozměr by se měl dat najít na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Pod sedačku se ti nevejde, teda pokud nechceš nějakýho mrzáka...mám to vymyšlený o dost líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Sencor je synonymem "kvality" ....pokud už by jsi chtěl SW pod sedačku tak tento s 20cm wooferem.Rozměry 348x238x73mm a max. příkon 10A takže to není žádný žrout proudu. ...jako lepší řešení bych ale spíš věnoval pozornost předním dveřím.Kvalitnější kompa a vytlumit dveře...a na SW si nevzpomeneš...rozhodně ne na 8" velikost... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Ale takle velkej se pod sedačku nevejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 24. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2012 Já osobně mám tenhle http://www.audioland.cz/boss-audio/boss-audio-bass900.html , hraje to parádně a mám ho pod kaslíkem u spolujezdce, nikde neni nic vidět a ničemu to nepřekáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.