patriky Vloženo 14. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2012 dal jsem spatny odkaz tady jsem to kupovalhttp://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-se-setrvacnikem-luk-lk-600001600-luk600001600-audi-seat-skoda-vw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBaky Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Čau chlapy,není tady nějakej šikovnej mekánik? Praha a okolí. Potřeboval bych vyměnit komplet spojku i s dvouhmotou, mám OII 1.9 77kw r.v.2006 Napište mi nabídku,materiál s prácí nebo jenom za práci kdybych si to sehnal sám předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 zdravím.Mám Octávia II combi 1,9 tdi 77 kw r.v. 11/2005 motor BKC.Začíná klouzat spojka.Nevím jakou tam mám spojku.Jde tam namontovat nějaký větší set,třeba 240 mm?Nebo nějaká se silnějším přítlačákem?Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBaky Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 zdravím.Mám Octávia II combi 1,9 tdi 77 kw r.v. 11/2005 motor BKC.Začíná klouzat spojka.Nevím jakou tam mám spojku.Jde tam namontovat nějaký větší set,třeba 240 mm?Nebo nějaká se silnějším přítlačákem?Děkuji za info. Čau,mám taky BKC a myslím že tam jde jenom 228mm a silnější přítlačák? Jedině nějakou sportovní spojku,ale když dáš novou normální tak ti vydrží dalších třeba 200000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 dat novy set a preoblozit lamelu za organiku v renovaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 díky.zatím to jede,ale budu to muset rozebrat a podívat se,jaká spojka tam je.Podle vin.to ve škodovce Auto Jarov nezjistili....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 ETKA dáva aj podľa VINka obidve možnosti (čiže LUK aj SACHS) ...zhodiť prevodovku a výrobcu spojky zistiť až vizuálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 OK.Chystám se na to......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 zdravím.Oct.II 1,9/77 kw,nyní 147 k,BKC r.v.11/05.Najeto 180 tis.km.Klouzala mi spojka.Rozebral jsem to.Spojka je tam Luk 228.Přítlačák a lamela mi připadají ještě dobré,nesjeté.Asi unavený přítlačák.Vnitřek setrváku má vůli asi dva cm po obvodě když s ním zkouším zatočit.Je to normální?Nejde tam dát nějaký silnější přítlačák?Chtěl bych tam dát celý nový set SACHS.Díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 ak dáš celý set,tak nevidím problém či už LUK alebo SACHS... tá vôla po obvode je v poriadku,len nesmie v koncových polohách búchať/klepať...taktiež nesmie vydávať žiadne zvuky pri naklápaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 díky za odpověď.V koncových polohách to naráží asi na nějaké péro.Aspoň mě to tak připadá podle zvuku.Není to kov na kov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 zdravím.Spojku jsem vyměnil.Koupil jsem celý set Sachs.Teď mi zabírá v půlce pedálu.Nedá se to někde poštelovat na spojkovém válci,aby ta vůle pedálu byla menší a zabíralo to více nahoře?Nedá se prodloužit ta tyčka ve válečku?Taky ve válečku odešla manžeta a nikde jsem ji nesehnal.Ani ve Škodě,prodávají jen kompletní váleček.Nějaký typ z čeho by tam mohla pasovat?Jinak pohoda.Díky za náměty....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 nedá sa nastaviť,je hydraulická... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 budes to mis asi zavzdusnene, kup novy a poradne odvzdusnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 tieto spojky sú dosť náchylné na špatné odvzdušnenie....potrebujú tlak až 2bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 zavdušněné to není.To jsem zkoušel.Stále spojka zabírá až na podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 ale veď ja v tom nevidím problém....každá nová spojka zaberá viac odspodu...časom opotrebenia za záber spojky dvíha hore,takže ak zaberá už úplne hore ( akoby už šmýka) ,tak je spojka pred smrťou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 a co jsi montoval za spojku?? Setkal jsem se s tim, ze mechanik namontoval SAC pritlacak na starsi lamelu a neseridil ho a pak to takhle podobne zlobilo. Ostatne ted se o tohle tema taky zajimam, jelikoz na skoleni celkem strasil, bohuzel zatim nemam zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 dával jsem celý nový set i se setrvákem sachs.Bylo to celé sešroubované dohromady i s novými šrouby na setrvák.Nerozdělával jsem to,protože je už lamela vystředěná.Jen jsem to přišrouboval a dal nové ložisko,které u toho bylo.Po nastrojení převodovky pedál spojky až na podlaze.S tím se nedalo jezdit.Chci prodloužit tu tyčku ve spojkovým válci.Zatím jsem nakonec tý tyčky udělal z dvousložkového kytu takovou kuličku a nalepil na ten umělý konec tý tyčky co sedí na vypínací páce ložiska.Zatím 1000 km a funguje to.Pedál mám někde v půlce a jde dobře řadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Tak mě to taky asi nemine, údajně to má být setrvačník http://www.youtube.com/watch?v=yCpgUAceVk0 Takže když se bude měnit, udělám i spojku. Teď otázka, je to dvouhmotý setrvák? Dá se nahradit obyč? Mechanik říkal že o tom slyšel, tak se raději poradím. Popřípadě zda někdo poradí kde mají set spojky se setrvačníkem za trošku rozumnou cenu. Motor BJB bez f. pevných částic1.9 tdi 77kw r.v. 29.12.2005 vin TMBHS21Z05207**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Poradím jen že bych se zbavil mechanika který říká že o čemkoliv kolem mého auta "slyšel" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Tak to přesně neřekl, ale spíš že se to dělá :-¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Zdravím.Na nové spojce mám už najeto přes 10 tisíc km.Funguje to dobře i když pedál spojky je stále skoro u podlahy.Zkoušel jsem nový spojkový váleček s tou tyčkou,ale to nefungovalo.Pedál až na podlaze a úplně to nevypnulo spojku.Trošku to šlo přes zuby.Starý váleček s prodlouženou tyčkou funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 tak hoši žádná spojka, ale volnoběžka na alternátoru! uf... otázka 1-2tis, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriky Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 ahoj dnes se my stal problem se spojkou ze uplne nevystavi a pri seslapnuti je slyset takovy šustivý zvuk spojka ma najeto cca 50000km a byla menena komplet i se setrvakem diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.